The Wellness Room massagesalon Antwerpen, verzorgt top massages op het trendy Zuid. Bij de Wellness Room kunt u in rustgevende setting genieten van een professionele massage.

Wij beschikken over een gezellige ontvangst-lounge ruimte, waar u kan genieten van een koffietje of Wellness Thee terwijl u wacht op uw behandeling of ervan nageniet!

Onze professionele masseuses zorgen dat u het aan niets ontbreekt.
Tip: Combineer 2 soorten massages, of kies voor een extra hoofd- of voetmassage!

Chat

MASSAGE - ANTWERPEN

The Wellness Room biedt een grote variëteit aan massages aan die één, anderhalf of twee uur duren. U kunt alleen komen, per 2 (duo) of in kleine groepjes. The Wellness Room is dé plaats bij uitstek voor een professionele massage in Wellness-sfeer.

Je massage op maat laten maken? Dat kan met onze massage-intake! Vraag ernaar bij de receptie of in de chat.

Boek direct je massage

Bekijk onze

ARRANGEMENTEN

Last Minutes

AL 7 JAAR DE BESTE MASSAGES VAN ANTWERPEN

Gelegen in het hart van Antwerpen Zuid in een prachtig herenhuis komt u terecht in een omgeving die u laat ontspannen en wegdromen. Met een team van TOP-therapeutes zorgen wij steeds weer voor first class service. Dit uit zich in een vaste schare van tevreden klanten.

Goede service begint met een warm onthaal. Wij zorgen er dan ook voor dat onze klanten in de watten gelegd worden en u met een tevreden gevoel onze zaak verlaat. Hygiëne is daarbij troef. Voor ons en uw voordeel zetten we de puntjes op de ‘i’ inzake hygiëne.

Reserveer nu je massage in massagesalon The Wellness Room in Antwerpen.

Reserveer lastminute je massage of boek nu online voor morgen of een andere dag. Voor info bel of mail ons.