Chat with us, powered by LiveChat

Massage Antwerpen

Massagesalon The Wellness Room verzorgt top massages in Antwerpen op het trendy Antwerpen-Zuid.

MASSAGE ANTWERPEN
Wij bieden de beste prijs bij massages in Antwerpen en dit vanaf 55 euro voor 60 min. Ook dient u geen parkeerstress te hebben want bij ons is het gratis privé parkeren.

U wordt vooraf ontvangen in onze gezellige lounge (met bar) waar u kan genieten van koffie of een heerlijk kopje kruidenthee. Ook kan u altijd even nagenieten van uw behandeling.

RESERVEER ONLINE
Reserveer nu makkelijk online. Kies uit gediplomeerde masseuses en meer dan 25+ massage behandelingen.

The Wellness Room is onderscheidend in prijs, ervaring en professionaliteit. Wij bieden uiterst vakbekwame professionele masseuses en hartelijk therapeutes met een 6-jarige opleiding achtergrond als gezondheidstherapeut.

BESTE PRIJS
Wij kiezen met onze massages altijd voor de beste prijs-kwaliteit verhouding in Antwerpen.

Massage Antwerpen

Massage Antwerpen | Ontspan, Geniet & Relax

Gediplomeerd & Vakbekwaam

The Wellness Room biedt een grote variëteit aan massages in Antwerpen aan. De massages in onze massagesalon worden uitgevoerd door echte professionals en kunnen wel één, anderhalf tot twee uur duren. Welke massage heb jij nodig? Filter hier jouw massage op maat!

Massagesalon Antwerpen

Wij zijn de massagesalon in Antwerpen voor ontspanningsmassages, energetische massages, massages bij pijnklachten en andere massage-technieken. Kies uit één van onze gediplomeerde masseuses en hartelijk therapeuten en reserveer online uw massage uit onze extra lange openingstijden.

Ontspannende Massages

Trakteer uzelf, vriendin of een ander op een ontspannende massage om volledig tot rust te komen. The Wellness Room is het adres bij uitstek in Antwerpen voor professionele massage waar u alleen, samen of in kleine groepjes terecht kunt en kan genieten van een echte wellness sfeer en beleving.

TIP: Al onze massages vergelijken

Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past.

Massages vergelijken

Massage Antwerpen

Boek online uw Massage Behandeling

Boek online uw massage behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste massage behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Geen voorkeur of meer beschikbare datums zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking?

  1. Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  2. Selecteer uw dienst of categorie (dropdown) en selecteer daarna uw gewenste behandeling of arrangement.
  3. Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  4. Vul uw persoonlijk gegevens in en bevestig uw reservering.

    Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

Bekijk onze

MASSAGE ARRANGEMENTEN

Massage Arrangementen Massage Last Minutes

AL 7 JAAR DE BESTE MASSAGES VAN ANTWERPEN

Gelegen in het hart van Antwerpen Zuid in een prachtig herenhuis komt u terecht in een omgeving die u laat ontspannen en wegdromen. Met een team van TOP-therapeutes zorgen wij steeds weer voor first class service. Dit uit zich in een vaste schare van tevreden klanten.

MASSAGE SERVICES ANTWERPEN

Goede service begint met een warm onthaal. Wij zorgen er dan ook voor dat onze klanten in de watten gelegd worden en u met een tevreden gevoel onze zaak verlaat. Hygiëne is daarbij troef. Voor ons en uw voordeel zetten we de puntjes op de ‘i’ inzake hygiëne.

RESERVEER MASSAGE ANTWERPEN

Reserveer nu uw massage in onze massagesalon The Wellness Room in Antwerpen. Of bekijk onze last minute deals voor een leuke Massage Antwerpen Aanbieding. Reserveer online of via onze live chat.