Chat with us, powered by LiveChat

AYURVEDISCHE MASSAGE

De ayurvedische massage is een rustgevende massage. Ze zorgt voor het opheffen van blokkades in het lichaam. Naast het fysieke aspect, is ook het emotionele aspect belangrijk. De ayurvedische massage maakt emoties los en verbetert je gemoedstoestand. Bovendien geeft het je meer zelfinzicht, en verdieping in je innerlijke wereld.

 

ayurvedische massage

ayurvedische massage

Het effect van een Ayurvedische massage

betreft zowel het reinigen, ontspannen, voeden en balanceren van het fysieke lichaam. De emotionele toestand als de geest. Het brengt lichaam en geest dichter bij elkaar en stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

De Ayurvedische massage ofwel het inoliën van het lichaam heeft een directe invloed op de 7 dhatus (weefsels) die geolied worden. Spieren, pezen, gewrichten, banden, huid (tvak), bloed en bot maar ook op de organen zoals blaas en darmen. Het onderscheid tussen een westerse (en ook een aantal oosterse massagevormen) en ayurvedische massage is het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie of basisolie.

Verschil Westerse en Ayurvedische massage

De kruidenolie heeft een smerende en medicinale werking. De oliemassage noemt men in ayurveda ook wel abhyanga. Een ander onderscheid is dat de abhyanga zich niet enkel richt op de spieren ontspannen, maar ook op het herstellen van het energetisch evenwicht. Aangeraden wordt om na de ayurveda massage het rustig aan te doen en wat meer water te drinken om afvalstoffen sneller af te voeren. De olie laat je intrekken en douchen doe je alleen met warm water. Zeep hoef je pas de volgende dag te gebruiken indien je daar behoefte aan hebt.

VERGELIJK AL ONZE MASSAGES

Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past.

Massages vergelijken

 

Massage Antwerpen

Boek online uw Massage Behandeling

Boek online uw massage behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste massage behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Geen voorkeur of meer beschikbare datums zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking?

  1. Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  2. Selecteer uw dienst of categorie (dropdown) en selecteer daarna uw gewenste behandeling of arrangement.
  3. Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  4. Vul uw persoonlijk gegevens in en bevestig uw reservering.

    Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.