Zin in een heerlijke massage die jouw pijn verlicht na een blessure? Geef dan "massage naar keuze" in bij de zoekbalk bij 'Book online', je kan dan nog kiezen uit 50, 80 en 110 minuten. Tip: Schrijf een notitie aan je therapeute bij de 'notes': bv. "Ik heb een blessure aan mijn schouder". Je kan ook schrijven: "ik wil enkel aan mijn hoofd/voeten/nek/gezicht gemasseerd worden".

Sportmassage is de ideale massagevorm bij pijnlijke, vermoeide en stijve spieren. Niet alleen door sporten, maar ook als gevolg van overbelasting na zware fysieke arbeid of vanwege een verkeerde lichaamshouding. Sportmassage stimuleert de doorbloeding en helpt de spieren te ontspannen.
Je kunt bijvoorbeeld enkele dagen voor als enkele dagen na een flinke inspanning een  nemen. Sportmassages worden ook preventief gebruikt om blessures te voorkomen. Als je al last hebt van een blessure, dan zorgt een sportmassage voor sneller herstel

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald.
Doordat een sportmassage vrij stevig is, is deze niet geschikt vlak voor of na een grote inspanning. Daarmee zou je je spieren namelijk teveel belasten en zul je er eerder nadeel van ondervinden dan er voordeel van hebben. Als je je wilt laten masseren vlak voordat je een grote inspanning gaat leveren, kies dan altijd voor een massage die de spieren niet al te zeer belast.
Voor deze pijn te behandelen kies je best voor:


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK


© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0