DUO MASSAGE

Een duomassage is een massage voor 2 personen. Zij liggen naast elkaar in dezelfde kamer.
Duomassage naar keuze vanaf €120 / uur voor 2 personen.

Chat

Duo massage in de mooiste massagesalon van Antwerpen.

Bij The Wellness Room kan je terecht voor professionele duo massage. We bieden maar liefst 21 verschillende soorten massage. Deze worden onderverdeeld in 4 categorieën: energetisch, ontspannend, internationaal en pijnklachten. Ook bestaat er de mogelijkheid van een mix van massagetechnieken. Onze populairste behandeling voor 2 personen is de duo lounge massage. De populairste behandeling voor 1 persoon is de dieptemassage.

3 behandelkamers: the Body Room, Mind Room & the Soul Room.

Probeer de warme sfeer van onze meesterwoning. We beschikken over 3 behandelkamers. Deze zijn sfeervol ingericht. Daarnaast zijn ze voorzien van ergonomische behandeltafels met tafelverwarming.

Een duomassage naar keuze is samen genieten

Geniet samen van een ontspannende duo massage door professioneel geschoolde masseuses. De minimumtijd bedraagt 30 min voor een single of duo-behandeling en de maximum tijd is 2 uur. U kunt ook uw massage met een beauty-behandeling combineren. Onze massages worden gegeven door gecertificeerde therapeutes en zij hebben hun roeping gevonden in het therapeutisch behandelen van allerlei klachten. Dit kan rugpijn zijn, maar ook nekpijn. Daarnaast behandelen onze therapeutes ook hoofdpijn en stress-gerelateerde klachten. Bovendien combineren ze kennis van natuurgeneeskunde en kruidengeneeskunde, maar ook aromatherapie en bachbloesem. Allen komen terug in de massage die zij u bieden.

Duomassage: kies ieder uw type massage

Het is mogelijk dat tijdens een duomassage beide personen een ander type massage kiezen. U kan dit type massage kiezen bij aankomst. Als u zich laat informeren door onze therapeutes, maakt u de juiste keuze. Contacteer daarom de specialisten of therapeutes van The Wellness Room massage salon Antwerpen nu via email of reserveer je behandeling online. Bel vandaag nog voor meer info 03 257 77 32

Boek direct uw massage