Een gezichtsmassage kan wonderen doen

Een gezichtsmassage doet wonderen tegen stress en spanningen. Hoofdpijn en migraine kunnen na een uurtje massage van het gezicht beduidend afnemen. Maar ook zorgen, overmatig nadenken en tobben, of zelfs angstgedachten kunnen veel verbeteren na een goede gezichtsmassage. Een goede gelaatsmassage kalmeert de zenuwen op het hoofd en het gelaat, maar ook de punten waarmee ze in verbinding staan met het lichaam.
Gezichtsmassage of Facial Spa (optie 1)
De gezichtsmassage in The Wellness Room is verschillend van de reflexologiemassage gelaat, omdat het niet werkt op de reflexpunten, maar juist met zachte, ritmische strelingen vooral rust en ontspanning wil creëren. Bovendien gebruiken de therapeutes tijdens de Facial Spa gezichtsmassage warme kompressen, een zachte reinigingslotion, een warme frambozenpitolie en een verzorgende dagcrème. Een milde reiniging dus, gevolgd door een heerlijk lange massage.

Een gezichtsmassage is zeker geen overbodige luxe. Ze verhoogt het algemeen welzijnsgevoel. Ze geeft u de energie en frisheid die u nodig heeft.

Facial Spa gezichtsmassage met endermolift, voor wie enorme last heeft van migraine. (optie 2)

Wanneer u echt enorme last heeft van migraine of spanningshoofdpijn, raden wij de mechanische Endermolift behandeling aan van LPG endermologie. Deze mechanische massage is vooral gericht op het stretchen, liften, en draineren van het gelaat: spanning op het voorhoofd, de frons, de ogen, de kaken (knarsetanden), worden hiervan veel beter. De LPG endermolift machine gezichtsmassage is een zeer populaire behandeling. En ook al wordt ze machinaal gegeven, op therapeutisch gebied zijn de effecten spectaculair.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Gezichtsmassage facial spa behandeling

Boek online uw Gezichtsmassage facial spa behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Gezichtsmassage facial spa behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Gezichtsmassage facial spa behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0