Chat with us, powered by LiveChat

GEZICHTSMASSAGE

Gezichtsmassage verricht wonderen tegen stress en spanningen. Hoofdpijn en migraine kunnen na een uurtje massage van het gezicht beduidend afnemen.

Een gezichtsmassage kan wonderen doen om stress en spanningen aan te pakken. Hoofdpijn en migraine kunnen na een uurtje massage van het gezicht beduidend afnemen. Een goede gelaatsmassage kalmeert de zenuwen op het hoofd en het gelaat, maar ook de punten waarmee ze in verbinding staan met het lichaam. Daardoor wordt ze even effectief als een voetreflexologie of lichaamsmassage.

Een gezichtsmassage is dus zeker geen overbodige luxe. Ze verhoogt bovendien het algemeen welzijnsgevoel. Ze geeft u de energie en frisheid die u nodig heeft.

Huidverjongende gezichtsmassage met dermolifting

Naast een traditionele ontspannende massage van het gezicht, bestaat er ook de mogelijkheid van huidverjongende massage. Deze massage is vooral gericht op het stretchen, liften, en draineren van het gelaat. Ook hoeft een gelaatsmassage door een schoonheidsspecialiste niet duur te zijn. Gezien de vele voordelen loont het de moeite. Een massage van het gezicht kan naast manueel, ook gegeven worden met de LPG endermolift machine. Deze massage is dan machinaal, maar minstens even ontspannend. De effecten van deze laatste massage zijn ook spectaculair.

Massage Antwerpen

Boek online uw Massage Behandeling

Boek online uw massage behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste massage behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Geen voorkeur of meer beschikbare datums zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking?

  1. Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  2. Selecteer uw dienst of categorie (dropdown) en selecteer daarna uw gewenste behandeling of arrangement.
  3. Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  4. Vul uw persoonlijk gegevens in en bevestig uw reservering.

    Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.