Chat with us, powered by LiveChat

HOT STONE MASSAGE

Tijdens de hotstone massage worden de warme hot stones op de chakra punten van uw lichaam verdeeld. De stenen bereiken een temperatuur van ongeveer 45 graden.

hotstone massage

hotstone massage

Hotstone massage, een weldaad voor uw body én mind

De warmte afkomstig van de stenen zorgt voor een zeer aangename relaxatie van body én mind. Het gewicht van de stenen geeft een speciaal oprekkend effect op de spieren. Dit wordt als zeer aangenaam ervaren. De unieke combo van warmte en beweging tijdens deze hot stone behandeling maakt dat de massage dieper op het spierweefsel inwerkt. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid. Ideaal voor de koudere dagen.

Er wordt niet de hele tijd met de stenen gemasseerd. Een hot stone massage is bij uitstek aangeraden bij ongemakken zoals stress, spanningen, blokkades, vermoeidheid, enz… maar ook bij een laag energie gehalte of humeur. Heeft u last van een geblokkeerde nek of rug? Dan kan de therapeute met de hot stones de spieren voorverwarmen via de chakras alvorens de massage te starten.

VERGELIJK AL ONZE MASSAGES

Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past.

Massages vergelijken

Massage Antwerpen

Boek online uw Massage Behandeling

Boek online uw massage behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste massage behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Geen voorkeur of meer beschikbare datums zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking?

  1. Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  2. Selecteer uw dienst of categorie (dropdown) en selecteer daarna uw gewenste behandeling of arrangement.
  3. Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  4. Vul uw persoonlijk gegevens in en bevestig uw reservering.

    Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.