Chat with us, powered by LiveChat

LOUNGE MASSAGE

De lounge massage is geen gewone massage. Geniet nog een tijd na en maak gebruik van een van onze mooiste kamers. De Soul Room beschikt over een eigen privé lounge ruimte, douche-ruimte en éxtra veel chill ruimte en tijd.

Lounge massage, helemaal zen voor je lounge massage

De Soul Room beschikt over een eigen privé lounge ruimte, douche-ruimte en éxtra veel chill ruimte en tijd. Aroma’s en muziek worden afgestemd op uw wensen. Na de massage hoeft u niet meteen op te staan. U kan nog rustig blijven nagenieten van de heerlijke aroma’s, en de unieke HEAD-SPA waarmee de behandeling was afgesloten.

Was rustig uw haren in de grote open douche, en neem de tijd u indien nodig even bij te maquilleren. Uw butler komt nog een zen-thee brengen, voor of na uw behandeling, die u rustig en in alle privacy kan opdrinken in uw soul room. Zo, u bent weer helemaal klaar en fris voor de dag!

De lounge massage is een populaire massage onder echt massage genieters. Je kan de lounge massage ook per 2 boeken, tijdens de duomassage lounge. Alleen gaat natuurlijk ook!

Unieke aroma samenstelling, tijdens de lounge massage

Uniek aan de lounge massage, is de keuze van 3 zinnenprikkelende aroma’s, die met een basis zoete amandelolie worden gemixed tijdens uw massage. Tijdens de lounge massage kan u genieten van een aroma op maat. Neem uw tijd en kies het aroma dat past bij uw gevoel en het moment waarop u de massage komt nemen.

Boek nu de lounge massage in the Wellness Room te Antwerpen, als u nét iets luxueuzer en ontspannender wil gaan.

VERGELIJK AL ONZE MASSAGES

Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past.

Massages vergelijken

 

Massage Antwerpen

Boek online uw Massage Behandeling

Boek online uw massage behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste massage behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Geen voorkeur of meer beschikbare datums zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking?

  1. Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  2. Selecteer uw dienst of categorie (dropdown) en selecteer daarna uw gewenste behandeling of arrangement.
  3. Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  4. Vul uw persoonlijk gegevens in en bevestig uw reservering.

    Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.