Chat with us, powered by LiveChat

MINDFULLNESS MASSAGE

De Mindfullness massage is een massage met liefdevolle en zorgzame aanraking. Dit als belangrijk onderdeel van lichamelijk en geestelijk welzijn, gebruikmakend van een biologische home-made massageolie.

mindfullnessmassage

mindfullnessmassage

Mindfullness Massage: voor sprankelende energie

De mindfullness massage is dé massage bij uitstek wanneer u meer nodig heeft dan enkel een anti-stress massage. Deze massage helpt uw innerlijke balans terug te vinden. Bovendien kan het klachten van een burn-out aanzienlijk verminderen. Het is een intuïtieve Massage. Ze helpt u ervaren wat liefdevolle aanraking voor je kan betekenen. De mindfullness massage is een zachte, ritmische massage. Daarnaast draagt het bij aan totale ontspanning. Terwijl besteedt het ook aandacht aan de chakra punten op het lichaam. Deze massage activeert het zenuwstelsel en de bloedsomloop.

100% natuurlijke oliën

Uw therapeute maakt de olie met 100% natuurlijke koudgeperste plant oliën. De olie wordt samengesteld om het lichaam en geest te verrijken. Ze bevat geen conserveringsmiddelen. Daarnaast bevat ze geen synthetische geuren of andere ingrediënten die slecht zijn voor de gezondheid. Uw therapeute bespreekt samen met u de perfecte combinatie van olie voor uw lichaam & geest.

VERGELIJK AL ONZE MASSAGES

Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past.

Massages vergelijken

Massage Antwerpen

Boek online uw Massage Behandeling

Boek online uw massage behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste massage behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Geen voorkeur of meer beschikbare datums zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking?

  1. Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  2. Selecteer uw dienst of categorie (dropdown) en selecteer daarna uw gewenste behandeling of arrangement.
  3. Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  4. Vul uw persoonlijk gegevens in en bevestig uw reservering.

    Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.