Mensen met multiple sclerose (MS) kunnen om verschillende redenen baat hebben bij massagetherapie. Heb je MS, dan kan je daarvoor bij The Wellness Room terecht. Tijdens een massage voor multiple sclerose  manipuleert de therapeut handmatig uw zachte weefsels, waaronder spieren, ligamenten, pezen en bindweefsel. Deze massage voor multiple sclerose kan gespannen spieren ontspannen, de bloedsomloop verbeteren en u helpen zich minder gestrest te voelen. Hoewel het de ziekte niet behandelt, kan massagetherapie misschien helpen met sommige van uw MS-symptomen. Massagetherapie kan MS niet genezen of het verloop van de ziekte veranderen. Maar voor sommige mensen met MS kan massagetherapie nuttig zijn om bepaalde symptomen te verlichten en de algehele kwaliteit van leven te verbeteren. Wij verwelkomen jullie bij The Wellness Room en stellen graag samen een persoonlijk behandelplan op zodat we je kunnen begeleiden! Kies voor een ontspannende massage, zoals de massage antistress deluxe.
Voor deze pijn te behandelen kies je best voor:


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0