Reflexologie Massage bij The Wellness Room Antwerpen


Bent u op zoek naar pijnstilling of een energieboost? Dan is reflexologie massage gelaat mogelijk iets voor u.

Gezichtsreflexologie is een relatief nieuwe, moderne therapie. Ze combineert de moderne neuro-anatomie met het beste uit verschillende oude Indiaanse en Oosterse therapieën.

Zones, punten en lijnen van reflexologie massage gelaat

Ons gezicht en onze hoofdhuid bestaan uit verschillende zones, punten en lijnen. Gezichtsreflexologie is de manuele stimulatie en massage van deze zones, punten en lijnen. Hierbij worden via het centraal zenuwstelsel impulsen gegeven aan de hersenen. Reflexologie van het gelaat kan helpen bij volgende problemen:
  • concentratieproblemen
  • coördinatieproblemen
  • moeheid
  • algemene pijn
  • migraine
  • stress
  • slaapstoornissen
  • rugpijn
  • zenuwpijnen
  • spierpijn, …

Gezichtsreflexologie gebruikt als het ware het gezicht als toetsenbord voor het sturen van signalen naar de hersenen en via de hersenen naar andere specifieke plaatsen in het lichaam.

Reflexologie massage is ontspannen en helen

Reflexologie massage is vergelijkbaar met voetmassage vanwege de reflexpunten die beide massages stimuleren. De reflexologie massage gelaat is wordt gegeven met een droge frambozenpitolie, geschikt voor ieder huidtype.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0