Chat with us, powered by LiveChat

REFLEXOLOGIE MASSAGE

Volgens de reflexologie stroomt, in het menselijk lichaam, energie in banen. Deze energiebanen zouden we op ongeveer 800 punten in ons lichaam kunnen beïnvloeden. Door op bepaalde plaatsen druk uit te oefenen, worden specifieke organen gestimuleerd. Deze punten bevinden zich naast handen en voeten, over het gehele lichaam.

reflexologie massage

reflexologie massage

Reflexologie massage is ontspannen en helen

Reflexologie massage is daardoor een combinatie geworden van Shiatsumassage en oliemassage. Ideaal voor wie wil ontspannen en tegelijkertijd het lichaam wil helen. Deze studie deelt de voetzool in (sommigen voegen daar ook de handen en de oren aan toe) in zones die corresponderen met delen in het lichaam zoals het hart en de lever. Daarbij maakt het dat de massage van deze zones een onbelemmerde energiedoorstroming in het hele lichaam herstelt en/of onderhoudt. Ook kan men aan de voetzool voelen met welk corresponderend orgaan er iets aan de hand is. Kortom meent Reflexologie dat energiedoorstroming de basis is van onze gezondheid en dat ziekte het gevolg zou zijn van energieblokkeringen.

 

Massage Intake

Massage Antwerpen

Boek online uw Massage Behandeling

Boek online uw massage behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste massage behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Geen voorkeur of meer beschikbare datums zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking?

  1. Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  2. Selecteer uw dienst of categorie (dropdown) en selecteer daarna uw gewenste behandeling of arrangement.
  3. Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  4. Vul uw persoonlijk gegevens in en bevestig uw reservering.

    Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.