Wanneer je de schouder bekijkt is dit een van de meest complexe gewrichten van het menselijk lichaam. Chronische of net ontstane schouderklachten kunnen bestaan uit pijn, verkeerde bewegingen,stijfheid maar ook uit beperkingen bij het bewegen. Een spierscheur of ontsteking (frozen shoulder) is snel gebeurd. De schouderpijn kan u uit uw slaap houden. Daarom raden wij ten zeerste een massage bij schouderpijn aan. Een massage bij schouderpijn is het antwoord op al je schouderpijnklachten. Door een massage bij schouderpijn gaan de tintelingen in je armen verminderen, maar ook het minder gevoel in de vingers. Heb je last van schouderpijn, kies dan best voor de dieptemassage, medische massage, of wellness-therapie massage, zoals bijvoorbeeld de fangotherapie massage, kinesitherapie massage of de magnesium massage.
Voor deze pijn te behandelen kies je best voor:


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0