Chat with us, powered by LiveChat

SPORTMASSAGE

Stijve spieren worden soepeler en pijn wordt verlicht. Masseren voor en na het sporten verlaagt het risico op blessures en bevordert herstel van spieren.

sportmassage

sportmassage

Sportmassage stimuleert herstel

Sportmassage is een specialistische massage die een preventieve, maar ook herstellende functie heeft. Het helpt de spieren los te maken, prestaties te verbeteren en voorkomt blessures. De therapeute kan u ook adviseren over de juiste manier van bewegen. De sportmassage in The Wellness Room is een combinatie van medische apparatuur en manuele therapie. Uw spieren worden eens losgemaakt met de LPG endermologie SPORTS module. Daarna worden ze verder losgemasseerd.

LPG mannen

Massage als broodnodig onderhoud voor de intensieve sporter

Als u uw spieren intensief gebruikt heeft u ook meer ‘onderhoud’ nodig. Onze therapeute stemt de massages  en de LPG endermologie SPORTS-programma af op de client. Indien u herstelt van een blessure, zal een sportmassage en LPG therapie het herstel stimuleren, de spieren aan flexibiliteit doen inwinnen en negatieve gevolgen van littekenweefsel verminderen. Reserveer nu uw deugddoende massage voor sporters bij the Wellness Room.

VERGELIJK AL ONZE MASSAGES

Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past.

Massages vergelijken

 

Massage Antwerpen

Boek online uw Massage Behandeling

Boek online uw massage behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste massage behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Geen voorkeur of meer beschikbare datums zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking?

  1. Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  2. Selecteer uw dienst of categorie (dropdown) en selecteer daarna uw gewenste behandeling of arrangement.
  3. Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  4. Vul uw persoonlijk gegevens in en bevestig uw reservering.

    Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.