Chat with us, powered by LiveChat

THE INTERNATIONAL MASSAGE

The international Massage is een massage van 90 minuten duurtijd. Het is een combinatie van Swedish of Zweedse massage, Thaise en Balinese massage. U mag zich verwachten aan een mix van culturen en massagetechnieken. De massage bij uitstek voor wie houdt van afwisseling en ontdekking.

The international Massage

The international Massage is een massage van 90 minuten duurtijd. Zodat u volledig kan ontspannen. Het is een combinatie van een Zweedse massage, Thaise en Balinese massage. U mag zich verwachten aan een mix van culturen en massagetechnieken.

Kortom de massage bij uitstek voor wie houdt van afwisseling en ontdekking. Tijdens een Balinese massage gebruikt men de Balinese onderarm-techniek. Deze techniek wordt tijdens deze massage gecombineerd. Bijvoorbeeld met de Zweedse techniek. Zodat uw massage ook actieve bewegingen bevat. Zoals strechtings en buigingen. Deze soort massage is ideaal voor oppervlakkige spieren te laten ontspannen. Net zoals de Thaise massage waarbij de nadruk ligt op drukpunten.

Boek gemakkelijk online of telefonisch. Kies vervolgens uit één van onze gediplomeerde specialisten.

Trakteer uzelf, vriendin of een ander op een massage. The Wellness Room is het adres bij uitstek in Antwerpen.

Samengevat ideaal voor professionele massage waar u alleen, samen of per 3, terecht kunt. Geniet van een echte wellness sfeer en beleving !

Massage Antwerpen

Boek online uw Massage Behandeling

Boek online uw massage behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste massage behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Geen voorkeur of meer beschikbare datums zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking?

  1. Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  2. Selecteer uw dienst of categorie (dropdown) en selecteer daarna uw gewenste behandeling of arrangement.
  3. Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  4. Vul uw persoonlijk gegevens in en bevestig uw reservering.

    Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.