Chat with us, powered by LiveChat

VOETMASSAGE – VOETREFLEXOLOGIE

Op gezonde voeten kunnen we langer lopen. Een voetmassage per maand ontspant, stimuleert de doorbloeding en activeert het lichaam.

voetmassage

voetmassage of voetreflexologie

Voetmassage of voetreflexologie heelt uw lichaam

Het is algemeen geweten dat een voetmassage of voetreflexologie heel goed is voor ons lichaam.  Een massage van de voeten per maand verbetert ons algemeen welzijn: onze spieren maar ook kan het een extra energieboost geven! Massage van uw voeten stimuleert de organen. Ook kan voetmassage stress, blokkades en stijfheid aanzienlijk verminderen. Heb je last van pijnlijke benen, rug of schouders, of zelfs van hoofdpijn, grote kans dat deze klachten verminderen met een goede voetmassage.

Blokkades opheffen met voetreflexologie

Soms kan het “drukken” op de voetreflexzones tijdens een voetmassage gevoelig zijn. Dit kan wijzen op een blokkade van de energiestroom. Een blokkade kan worden verminderd doordat onze therapeute deze punten zacht aan drukt en masseert. De drukpunten op de voetzool worden met de vingertoppen en duimen gestimuleerd. Kortom, het hoofddoel is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied.

VERGELIJK AL ONZE MASSAGES

Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past.

Massages vergelijken

 

Massage Antwerpen

Boek online uw Massage Behandeling

Boek online uw massage behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste massage behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Geen voorkeur of meer beschikbare datums zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking?

  1. Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  2. Selecteer uw dienst of categorie (dropdown) en selecteer daarna uw gewenste behandeling of arrangement.
  3. Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  4. Vul uw persoonlijk gegevens in en bevestig uw reservering.

    Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.