Chat with us, powered by LiveChat

VOETMASSAGE

Op gezonde voeten kunnen we langer lopen. Een voetmassage per maand ontspant, stimuleert de doorbloeding en activeert het lichaam.

Voetmassage verbetert uw lichaam

Het is algemeen geweten dat een voetmassage alles verbeterd. Maar meestal besteden we niet genoeg aandacht aan onze voeten. Vreemd eigenlijk, want we hebben ze toch iedere dag nodig. Een massage van de voeten per maand ontspant en verbetert de doorbloeding. Ten slotte activeert massage van uw voeten de organen en stimuleert het de zenuwbanen.

Stop blokkades

Soms wordt tijdens een massage een (lichte) pijnprikkel voelbaar. Dit kan wijzen op een blokkade van de energiestroom. Een blokkade kan worden verminderd doordat onze therapeute deze punten zacht aan drukt en masseert. De drukpunten op de voetzool worden met de vingers of met een massagestokje gestimuleerd. Kortom, het hoofddoel is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied.

Massage Antwerpen

Boek online uw Massage Behandeling

Boek online uw massage behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste massage behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Geen voorkeur of meer beschikbare datums zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking?

  1. Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  2. Selecteer uw dienst of categorie (dropdown) en selecteer daarna uw gewenste behandeling of arrangement.
  3. Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  4. Vul uw persoonlijk gegevens in en bevestig uw reservering.

    Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.