Chat with us, powered by LiveChat

Nieuws

Afslanken Aanbieding-Korting

Datum: 29 mei / in:  /

Afslanken of vermageren met onze Aloe Vera afslankingskuur

Afslanken of Vermageren hoeft niet het hele jaar door. Dat is immers niet gezond en ook niet vol te houden. Experten raden aan om 2 x per jaar te detoxen, bijvoorbeeld in de lente en de herfst. Detoxen is eigenlijk een proces waarbij je darmen reinigt, je maag en je lever. De afslankingskuur van The Wellness Room werkt niét laxerend. De Aloe vera Afslankingskuur verwijdert eerst op een milde manier alle afvalstoffen uit je darmen, waardoor het afslanken nadien veel vlotter verloopt!

Afslanken in combinatie met afslankings-apparatuur in 12 dagen:

  • Tijdens de eerste 3 dagen van de Aloe afslankingskuur is het belangrijk dat u voldoende rust neemt. U krijgt dan ook 1 massage cadeau van 60 minuten waarbij uw lichaam kan recupereren van het afslankingsproces.
  • Deze kuur duurt 9 dagen lang waarbij detoxt met Aloe Vera. Deze kuur bevat een ontbijt + lunch. U dient enkel s’avonds nog een warme maaltijd te bereiden. Meer info daarover krijgt u tijdens de intake.
  • Op de 4e dag heeft u uw eerste afspraak voor een afslankingsbehandeling naar keuze: u kan afwisselen van afslankingsmachine of verschillende machines combineren. Bekijk hier onze machines. 
  • In totaal doet u 6 afslankingsbehandelingen.

Boek nu onze promo afslanking met €130 korting.

U kan deze promo voor afslanken – vermageren boeken bij de receptie, telefonisch of via onze website chat. Deze promo komt op 564 te betalen in 2 delen/afspraken. Dus €282 op de eerste afspraak, en €282 op de 2e afspraak. Indien u alles apart zou boeken zonder promopakket, zou u op een bedrag uitkomen van €694. U heeft dus €130 euro korting.

Ook onze vaste klanten die reeds een beurtenkaart hebben lopen, kunnen van deze promo genieten

Heeft u reeds een beurtenkaart of abonnement lopen, dan kan u dit Aloe Vera detoxpakket aankopen aan €125 en krijgt u er een massage cadeau bij!

Tips en onderhoudsbeurten voor na de kuur

Wanneer uw abonnement of afslankingskuur erop zit, raden wij aan maandelijks 1 onderhoudsbeurt in te plannen. Lees er hier alles over. 

Plaats een reactie