Chat with us, powered by LiveChat

Nieuws

Ontharing Aanbieding-Korting

Datum: 12 oktober / in:  /

Aanbieding – korting voor ontharing

Bij Huidtherapie Zuid, het beauty salon van The Wellness Room Antwerpen, krijg je korting als vaste ontharing– klant. Maak komaf met vervelende haartjes en verschillende haargroeifasen, en boek 3 waxbeurten op 3 maanden met 30% korting. Het mag ook voor verschillende lichaamsdelen zijn. Je komt dan bv. langs op afspraak voor een ontharing van je benen. Een maand later maak je een afspraak voor ontharing van je oksels, en in de 3e maand (of sneller) kom je langs voor een ontharing van je onderarmen.

Een onthaard lichaam, het hele jaar door

Dames, Heren, ga voor een proper, onderhouden én onthaard lichaam, het hele jaar door! Wanneer je lang wacht voor ontharing of waxing, voelt het pijnlijker aan, en is er kans dat de haartjes sneller afbreken tijdens het waxen. Een ontharing met regelmaat is dus the key. Bovendien groeien de haartjes ook minder snel terug wanneer je met regelmaat laat ontharen. Na het ontharen kan je eventueel ook een half uurtje massage reserveren, zodat je weer helemaal tot rust kan komen.

Vraag deze ontharingspromo aan de receptie

Hoe gaat de korting in zijn werk? Om onmiddellijke korting te krijgen dien je je 3 afspraken al op voorhand in te plannen én de voorschotten te betalen. Hier helpt onze receptioniste je graag bij! Vergeet ook niet je aan te melden voor onze nieuwsbrief, omdat we je dan een unieke kortingscode doormailen voor je volgende bezoek! Deze kortingscodes worden iedere maand uitgezonden naar onze vaste klanten.

Plaats een reactie