Chat with us, powered by LiveChat

Nieuws

Waxing Aanbieding-Korting

Datum: 11 oktober / in:  /

Waxing Aanbieding – korting, ideaal voor wie regelmatig wil laten waxen.

Bij Huidtherapie Zuid, het beauty salon van The Wellness Room Antwerpen, krijg je korting als vaste waxing– klant. Maak komaf met vervelende haartjes en verschillende haargroeifasen, en boek 3 lichaamsdelen wax op 1 afspraak met 10% korting.  Je komt dan bv. langs op afspraak voor een ontharing van je benen, oksels en bovenlip. Maar je mag natuurlijk ook andere lichaamsdelen uitkiezen.

Waxing, een echte treat in The Wellness Room.

Dames, Heren, ga voor een proper, onderhouden én gewaxed lichaam, het hele jaar door! Wanneer je lang wacht voor ontharing of waxing, voelt het pijnlijker aan, en is er kans dat de haartjes sneller afbreken tijdens het waxen. Een waxing met regelmaat is dus the key. Bovendien groeien de haartjes ook minder snel terug wanneer je met regelmaat laat waxen. Na het ontharen kan je eventueel ook een half uurtje massage reserveren, zodat je weer helemaal tot rust kan komen.

Vraag deze waxing promo aan de receptie

Hoe gaat de korting in zijn werk? Om onmiddellijke korting te krijgen dien je je 3 lichaamsdelen waxing tijdens 1 afspraak, al op voorhand in te plannen én de voorschotten te betalen. Dit kan perfect tijdens de online booking, of laat je verder helpen telefonisch of via de Wellness Room Chat. Vergeet ook niet je aan te melden voor onze nieuwsbrief, omdat we je dan een unieke kortingscode doormailen voor je volgende bezoek! Deze kortingscodes worden iedere maand uitgezonden naar onze vaste klanten.

Plaats een reactie