Schoonheidsinstituut Antwerpen

Op zoek naar een schoonheidsinstituut in Antwerpen? Dan bent u bij The Wellness Room aan het juiste adres.

We zijn een waar schoonheidsinstituut in Antwepren dat op alle mogelijke vlakken ondersteunt voor een goed verzorgd lichaam. Hier komen namelijk een groot aantal verschillende facetten bij kijken. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor:

  • Wellness therapie arrangementen: Wellness therapie arrangementen bestaan uit gezichtsbehandelingen aan het ene uiteinde tot aan een voetverwennerij aan het andere uiteinde. Een echt schoonheidsinstituut in Antwerpen is voorzien van alles.
  • Beauty behandelingen: Verder staan ook beauty behandelingen uiteraard centraal bij The Wellness Room. Als echt schoonheidsinstituut hebben we gekozen voor een breed aanbod aan verschillende behandelingen. We raden u dan ook zeker aan om even te kijken of er iets voor u tussen staat. Die kans is namelijk erg groot wanneer u de diversiteit van het aanbod bekijkt.
  • Uitgebreide massage arrangementen: Daarnaast bieden we ook ietwat uitgebreide vormen van een arrangement aan. Dit kan dus bijvoorbeeld een dieptemassage van 2 uur betreffen. Het is maar net waar u zelf van houdt. Ook hierin geldt weer dat we graag kiezen voor zoveel mogelijk verschillende keuzemogelijkheden.

Wist u trouwens dat we naast The Wellness Room ook nog een gespecialiseerd huidinstituut hebben? Bij HuidTherapie Zuid vindt u namelijk alle mogelijke behandelingen die met de huid te maken hebben. Heeft u last van een droge huid, rimpels of andere huidproblemen? Dan moet u zeker even kijken wat u daar bij HuidTherapie aan kan laten doen!

Al met al is The Wellness Room hét schoonheidsinstituut in Antwerpen om te vinden wat u zoekt. Door middel van een vriendelijke dienstverlening in combinatie met een hoge kwaliteit behandeling, zijn we ervan overtuigd dat u tevreden weer naar huis gaat.

Neem voor meer informatie contact met ons op of plan online gelijk een behandeling!


Schoonheidsinstituut Antwerpen
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.