Massage Arrangement Presso

Het Massage Arrangement Presso is een arrangement speciaal samengesteld voor wie last ondervindt van spierpijnen, maar ook van vocht-problemen, spastische colon of darmproblemen. Maar ook zonder deze klachten kan dit arrangement veel goeds doen. Onze therapeutes hebben daarvoor een selectie gemaakt aan medische apparatuur in combinatie met manuele therapie en natuurlijke geneeswijzen. Het Massage Arrangement Presso is er ook op gericht de geest volledig tot ontspanning te brengen, omdat wij geloven dat dit samen gaat met fysieke ontspanning.


Een arrangement Presso, speciaal voor vrouwen in Antwerpen

Inhoud massage arrangement Presso

  • Arrangementsmassage
  • Facial Spa: ontspannende drukpunt massage van het gelaat. Uw gelaat wordt ook licht gereinigd.
  • Pressotherapie met infrarood: Deze therapie is ideaal voor het afvoeren van afvalstoffen of gifstoffen die vrijkomen na de massage. Alsook helpt het als algemene drainage en betere werking van de darmen & het lymfesysteem

Arrangement Presso brengt uw spieren weer tot rust

Het Massage Arrangement Presso

Het Massage Arrangement Presso is een uitgebreid spier- verzorgingsarrangement dat zowel alleen kan geboekt worden, als in duo. Op het einde van uw arrangement krijgt u een zelfgemaakte spierolie mee van onze therapeutes.

Het is perfect mogelijk dit arrangement in combinatie met een ander arrangement te boeken. Chat daarvoor even met de receptie.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0