Dit arrangement heeft een duurtijd van 80 minuten. Het Arrangement massage & Facial spa is een arrangement dat bestaat uit een arrangementsmassage full body die gericht is op pure ontspanning. Aanvullend op de massage kan u genieten van een korte reflexologie sessie van het gelaat, het hoofd en de nek. Het gelaat wordt gemasseerd met een zeer hoogstaande kwalitatieve gelaatsverzorgingsolie die zeker niet vet zal aanvoelen, aangezien zij van het merk Image Skincare is, en gericht is op diepe hydratatie en voeding van het gelaat. We gebruiken daarvoor de Vital C Hydrating Facial Oil van Image Skincare en de Mesoestetic Face Massage Cream. 
Vital C Hydrating Facial Oil Image Skincare Voedende olie met plantenoliën en antioxidanten. Zorgt voor een betere hydratatie en laat de doffe en vermoeide huid weer stralen. De Argan olie uit Marokko herstelt en beschermt de huid met vitamine E en werkt ontstekingsremmend. De avocado olie stilt de jeuk en houdt de huid soepel. Voordelen: werkt voedend, zorgt voor een betere hydratatie, werkt ontstekingsremmend, houdt de huid soepel. 
Deze olie is geschikt voor de zeHuidcondities: droge huid, voor iedereen die een "voller gevoel" wil op de huid, gevoelige huid.
de actieve werkstoffen van Image Skincare Vital C Hydrating Facial Oil zijn: argan olie, avocado olie, squalane, stabiele vitamine C, vitamine E. 

 
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Afspraak maken Cadeaubon