The Wellness Room Hammam Arrangement te Antwerpen

Ook the Wellness Room heeft een Turks stoombad of hammam dat een weldaad vormt voor lichaam en geest. De poriën van uw huid openen zich volledig om zichzelf te reinigen. Daarnaast maken de eucalyptus en essentiële oliën uw luchtwegen weer volledig vrij. U zal een lichte verkoeling en verfrissing beleven van uw lichaam. En na een verfrissende douche bruist u weer van energie!

Het Hammam Arrangement is inclusief scrub-behandeling

Tijdens het hammam Arrangement kan je genieten van privé gebruik van de hammam, scrubzout en honing. De therapeute zal jullie van van kop tot teen scrubben, met een speciale Brush en Kese. Daarna kunnen jullie genieten van een massage met hydraterende crème, waarmee je terug de hammam in kan. Jullie zijn in dezelfde ruimte gedurende het hele Arrangement. Inclusief zit het gebruik van badlinnen, water en thee, vrij te vragen/bestellen bij de receptie.

Hammam arrangement boeken voor 1 of 2 personen

Het hammam-arrangement voor € 170 voor 2 personen of €85 voor 1 persoon, 2 uur


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Hammam scrub arrangement (2P-2U) wellness retreat

Boek online uw Hammam scrub arrangement (2P-2U) wellness retreat en wellness arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Hammam scrub arrangement (2P-2U) wellness retreat of geef ons uw wensen door voor een wellness arrangement op maat. Alle beschikbare Hammam scrub arrangement (2P-2U) behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0