Chat with us, powered by LiveChat

Hammam Arrangement

De hammam of Turks stoombad in de Wellness Room heeft een hoge luchtvochtigheid en een gemiddelde temperatuur tussen 45 en 54 graden. Dit maakt het mogelijk om hier gemiddeld 30 tot 45 minuten in te genieten, zonder het te warm te krijgen.

The Wellness Room Hammam Arrangement te Antwerpen

Vanuit de oudheid is een hammam een plek – voorzien van stoombad – waar mensen zich kunnen wassen. Vanuit de Islam kreeg het tevens een sterke sociale functie mee. Inmiddels is in West Europa het Turks stoombad onlosmakelijk verbonden met wellness. Daarom vindt u ze terug in verreweg de meeste sauna-complexen.

Ook the Wellness Room heeft een Turks stoombad dat een weldaad vormt voor lichaam en geest. De poriën van uw huid openen zich volledig om zichzelf te reinigen. Daarnaast maken de eucalyptus en essentiële oliën uw luchtwegen weer volledig vrij. U zal een lichte verkoeling en verfrissing beleven van uw lichaam. En na een verfrissende douche bruist u weer van energie!

Het Hammam Arrangement

Tijdens het hammam Arrangement kan je genieten van privé gebruik van de hammam, scrubzout en honing. De therapeute zal jullie om beurt van kop tot teen scrubben met dode zeezout boordevol magnesium en mineralen. Jullie zijn in dezelfde ruimte gedurende het hele Arrangement. Inclusief zit het gebruik van badlinnen, water en thee, vrij te vragen/bestellen bij de receptie.

Hammam arrangement boeken voor 1 of 2 personen

Het hammam-arrangement voor € 118 voor 2 personen of €79 voor 1 persoon.

Wellness Arrangementen

Boek online uw Wellness Retreat

Boek online één van onze wellness retreats in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw wellness retreat of geef ons uw wensen door voor een wellness retreat arrangement op maat. Geen voorkeur of meer beschikbare datums zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking?

  1. Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  2. Selecteer uw dienst of categorie (dropdown) en selecteer daarna uw gewenste behandeling of arrangement.
  3. Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  4. Vul uw persoonlijk gegevens in en bevestig uw reservering.

    Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.