Chat with us, powered by LiveChat

Lounge Arrangement

Duo lounge Arrangement, helemaal zen voor beiden

De Soul Room beschikt over een eigen privé lounge ruimte, en éxtra veel chill ruimte en tijd. Ideaal voor je duo lounge massage. Aroma’s en muziek worden afgestemd op uw wensen. Na de massage hoeft u niet meteen op te staan. U kan nog rustig blijven nagenieten van de heerlijke aroma’s, en de unieke HEAD-SPA waarmee de behandeling was afgesloten.

Was rustig uw haren na uw massage, en neem de tijd u indien nodig even bij te maquilleren. geniet na van een kruidenthee, die u rustig en in alle privacy kan opdrinken in uw soul room. Na de behandeling, wordt de massage-olie verwijderd met warme compres-doeken. Zo, u bent weer helemaal klaar en fris voor de dag!

Duo lounge Arrangement, met 1 uur extra genieten in het warmtedeken met magnesium pakking of fango therapie.

Uniek aan het lounge Arrangement, is dat u nog 1 uur kan nagenieten in het warmtedeken met magnesium pakking of fango therapie. Dit zal wonderen doen zowel voor uw spieren, als uw humeur en algemeen welzijn-gevoel. Boek nu het duo lounge Arrangement in the Wellness Room te Antwerpen, als u nét iets luxueuzer wil gaan.

Duurtijd Duo lounge Arrangement: 2u

Prijs: 99€ p.p.

Wellness Arrangementen

Boek online uw Wellness Retreat

Boek online één van onze wellness retreats in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw wellness retreat of geef ons uw wensen door voor een wellness retreat arrangement op maat. Geen voorkeur of meer beschikbare datums zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking?

  1. Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  2. Selecteer uw dienst of categorie (dropdown) en selecteer daarna uw gewenste behandeling of arrangement.
  3. Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  4. Vul uw persoonlijk gegevens in en bevestig uw reservering.

    Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.