Het Massage Arrangement Fango & LPG

Het Massage Arrangement Fango & LPG is een arrangement speciaal samengesteld voor wie last heeft van spierpijnen, spierverzuring, of gewoon de spieren eens goed willen laten verwennen. Maar ook zonder deze klachten kan dit arrangement veel goeds doen. Onze therapeutes hebben een selectie gemaakt aan medische apparatuur in combinatie met manuele therapie en natuurlijke geneeswijzen. Het Massage Arrangement Fango + LPG  is er ook op gericht de geest volledig tot ontspanning te brengen, omdat wij geloven dat dit samen gaat met fysieke ontspanning.

Een arrangement Fango

Fango therapie massage voor het hele lichaam. Uw therapeute voert een manuele dieptemassage uit van het hele lichaam.

Een arrangement LPG


Uw rug, benen & borst worden intensief behandeld met het sportprogramma van LPG endermologie. Het is zeer ontspannend en uw spieren worden op alle mogelijke manieren gestimuleerd, waardoor ze in een mum van tijd ontspannen zijn.

Inhoud massage arrangement Presso

  • Arrangementsmassage met fango therapie
  • LPG rug, schouders , borst en benen: het LPG endermologie sport-programma brengt uw spieren in een mum van tijd volledig tot rust.

Het Massage Arrangement Fango & LPG brengt uw spieren weer tot rust

Het Massage Arrangement Fango & LPG 
Het Massage Arrangement Fango & LPG is een uitgebreid spier- verzorgingsarrangement dat zowel alleen kan geboekt worden, als in duo. Op het einde van uw arrangement krijgt u een zelfgemaakte spierolie mee van onze therapeutes.Het is perfect mogelijk dit arrangement in combinatie met een ander arrangement te boeken. Chat daarvoor even met de receptie.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0