Massage Arrangement Fibro

Het Massage Arrangement Fibro is een arrangement samengesteld voor wie regelmatig  last heeft van (veel) spierpijnen. Onze therapeutes hebben daarvoor een selectie gemaakt aan medische apparatuur in combinatie manuele therapie en natuurlijke geneeswijzen. Het Massage Arrangement Fibro is er ook op gericht de geest volledig tot ontspanning te brengen, omdat wij geloven dat dit samen gaat met fysieke ontspanning.

Een arrangement Fibro in Antwerpen

Inhoud Massage Arrangement Fibro

  • Arrangementsmassage: Fibro Techniek met infraroodlampen
  • Cranio Sacrale hoofd-massage therapie: intensieve nek-en hoofddrukpunt massage.
  • Magnesium spierpakking van de Rug & Benen met thermotherapie: magnesium doet wonderen voor uw spieren. De thermotherapie activeert de magnesium, bovendien werkt deze warmte zeer ontspannend!

Arrangement Fibro brengt uw spieren weer tot rust

Het Massage Arrangement Fibro

Het Massage Arrangement Fibro is een uitgebreid spier- verzorgingsarrangement dat zowel alleen kan geboekt worden, als in duo. Op het einde van uw arrangement krijgt u een zelfgemaakte spierolie mee van onze therapeutes.

Het is perfect mogelijk dit arrangement in combinatie met een ander arrangement te boeken. Chat daarvoor even met de receptie.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Arrangement fibro (spierpijn) wellness retreat

Boek online uw Arrangement fibro (spierpijn) wellness retreat en wellness arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Arrangement fibro (spierpijn) wellness retreat of geef ons uw wensen door voor een wellness arrangement op maat. Alle beschikbare Arrangement fibro (spierpijn) behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0