Massage Arrangement Fibro

Het Massage Arrangement Fibro is een arrangement samengesteld voor wie regelmatig  last heeft van (veel) spierpijnen. Onze therapeutes hebben daarvoor een selectie gemaakt aan medische apparatuur in combinatie manuele therapie en natuurlijke geneeswijzen. Het Massage Arrangement Fibro is er ook op gericht de geest volledig tot ontspanning te brengen, omdat wij geloven dat dit samen gaat met fysieke ontspanning.

Een arrangement Fibro in Antwerpen

Inhoud Massage Arrangement Fibro

  • Arrangementsmassage: Fibro Techniek met infraroodlampen
  • Cranio Sacrale hoofd-massage therapie: intensieve nek-en hoofddrukpunt massage.
  • Magnesium spierpakking van de Rug & Benen met thermotherapie: magnesium doet wonderen voor uw spieren. De thermotherapie activeert de magnesium, bovendien werkt deze warmte zeer ontspannend!

Arrangement Fibro brengt uw spieren weer tot rust

Het Massage Arrangement Fibro

Het Massage Arrangement Fibro is een uitgebreid spier- verzorgingsarrangement dat zowel alleen kan geboekt worden, als in duo. Op het einde van uw arrangement krijgt u een zelfgemaakte spierolie mee van onze therapeutes.

Het is perfect mogelijk dit arrangement in combinatie met een ander arrangement te boeken. Chat daarvoor even met de receptie.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0