ROSE QUARTZ BODY&FACE ARRANGEMENT

Vernieuwend en ontspannende lichaam en gelaatsarrangement.
Het Rose Quartz Body&Face arrangement speciaal samengesteld voor wie zin heeft in massage maar ook van een Rose Quartz gelaatsverzorging wil genieten. Het Rose Quartz arrangement is er op gericht de geest en het lichaam volledig tot ontspanning te brengen. Tijdens dit arrangement wordt er gebruik gemaakt van eeuwen ouden Gua Sha tools, dat zijn glad geslepen edelstenen in verschillende vormen en maten. De Gua Sha is niet bepaald nieuw: de steen wordt al duizenden jaren gebruikt in de Oosterse geneeskunde en Geisha’s waren er gek op.
Gua Sha staat vooral bekend om z’n helende werking.
Door met de steen over drukpunten te wrijven wordt het lichaam gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren. Door deze ‘blokkades’ op te lossen komt er een betere doorstroming op gang die ervoor zou zorgen dat je je beter voelt én er beter uitziet.

Wil jij ook van kop tot teen verwend worden in Geisha stijl? Therapeute Sally creëerde deze behandeling zodat ook jij kan ervaren hoe het is om een Geisha te zijn.
Wat mag je verwachten tijdens dit Rose Quartz arrangement?
  • Een uitgebreide lichaamsmassage die jouw stress en pijnklachten wegneemt
  • Gebruik van hot towels en edelstenen
  • Reiniging van het gelaat
  • Steaming van het gelaat
  • Natuurlijke peeling
  • Rose Quartz massage
  • Hydraterende sheet mask met Rose Quartz oogmasker
  • 2uur lange verwennerij voor lichaam, gelaat en geest

Onze therapeute Sally creëerde ook nog 2 andere Rose Quartz behandelingen, bekijk ook zeker eens onze Rose Quartz Facial en Rose Quartz massage. Tot snel!

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0