De Insta-treat is de nieuwste promo van The Wellness Room en Huidtherapie Zuid. Insta-treat geeft de mogelijkheid om een beauty behandeling of afslankingsbehandeling te boeken aan €30 korting. Tijdens de behandeling zijn er enkele momenten waarbij de therapeute een deeltje van jouw behandeling zal filmen met een smartphone. De beelden gebruiken wij als promotiemateriaal op onze social media kanalen. (Facebook, Instagram, google, youtube enz…).

Door het boeken van deze Treat ga je automatisch akkoord met het publiceren van de beelden. Wij publiceren nooit aanstootgevend materiaal en dus ook geen (te) blote lichaamsbeelden. Hooguit het gelaat, een stuk been, een stuk rug, enz…). Het is mogelijk dat je herkenbaar bent op de beelden. Een leuke real-time video waarin je iets zegt over onze behandelingen kan ook!

Wat kan je precies boeken? Alle behandelingen onder het menu-item gelaatsbehandelingen, en behandelingen onder het menu-item lichaamsbehandelingen. Of een massage uit heel ons assortiment massages. boeken maar! www.huidtherapiezuid.be en www.the-wellness-room.be

Boek rechtstreeks:
afslanking instatreatmassageinstatreatbeautyinstatreat

Bent u geïnteresseerd?

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.