Massages bij The Wellness Room in Antwerpen

Massage Antwerpen

Wij bieden de beste prijs bij massages in Antwerpen. 
U wordt vooraf ontvangen in onze gezellige lounge met terras waar u kan genieten van koffie of een heerlijk kopje kruidenthee. Ook kan u altijd even nagenieten van uw behandeling.
Online massages reserveren bij the Wellness Room in Antwerpen

Reserveer Online

Reserveer nu makkelijk online. Kies uit gediplomeerde masseuses en meer dan 25+ massage behandelingen.

The Wellness Room is onderscheidend in prijs, ervaring en professionaliteit. Wij bieden uiterst vakbekwame professionele masseuses en hartelijk therapeutes met een 6-jarige opleiding achtergrond als gezondheidstherapeut. Boek online

Massage Antwerpen | Ontspan, Geniet & Relax

Gediplomeerd & vakbekwaam

The Wellness Room biedt een grote variëteit aan massages in Antwerpen aan. De massages in onze massagesalon worden uitgevoerd door echte professionals en kunnen wel één, anderhalf tot twee uur duren. Welke massage heb jij nodig? Filter hier jouw massage op maat!

Massagesalon Antwerpen

Wij zijn de massagesalon in Antwerpen voor ontspanningsmassages, holistische massages, stevige massages, medische massages, luxe massages, en professionele massage-& beauty arrangementen. Kies uit één van onze gediplomeerde therapeutes die u hartelijk ontvangen. Reserveer online uw massage en geniet van extra lange openingstijden.

Ontspannende, stevige, medische, luxe, helende massages en holistische behandelingen & arrangementen.

Trakteer uzelf, vriendin of een ander op een professionele massage om volledig tot rust te komen. The Wellness Room is het adres bij uitstek in Antwerpen voor professionele massage waar u alleen, samen of in kleine groepjes terecht kunt en kan genieten van een echte wellness sfeer en beleving.

Tip: filter je massage op maat

Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past.

Massage vergelijken
Massage arrangementen bij the Wellness Room

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen

Massagearrangementen

AL 12 JAAR DE BESTE MASSAGES VAN ANTWERPEN

Gelegen in het hart van Antwerpen Zuid in een prachtig herenhuis komt u terecht in een omgeving die u laat ontspannen en wegdromen. Met een team van TOP-therapeutes zorgen wij steeds weer voor first class service. Dit uit zich in een vaste schare van tevreden klanten.

MASSAGE SERVICES ANTWERPEN

Goede service begint met een warm onthaal. Wij zorgen er dan ook voor dat onze klanten in de watten gelegd worden en u met een tevreden gevoel onze zaak verlaat. Hygiëne is daarbij troef. Voor ons en uw voordeel zetten we de puntjes op de ‘i’ inzake hygiëne

RESERVEER MASSAGE ANTWERPEN

Reserveer nu uw massage in onze massagesalon The Wellness Room in Antwerpen. Of bekijk onze last minute deals voor een leuke Massage Antwerpen Aanbieding. Reserveer online of via whatsapp Business op het nummer 0468277420
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Afspraak maken Cadeaubon