Massages bij The Wellness Room in Antwerpen

Massage Antwerpen

Wij bieden de beste prijs bij massages in Antwerpen en dit vanaf 55 euro voor 60 min. Ook dient u geen parkeerstress te hebben want bij ons is het gratis privé parkeren.

U wordt vooraf ontvangen in onze gezellige lounge (met bar) waar u kan genieten van koffie of een heerlijk kopje kruidenthee. Ook kan u altijd even nagenieten van uw behandeling.
Online massages reserveren bij the Wellness Room in Antwerpen

Reserveer Online

Reserveer nu makkelijk online. Kies uit gediplomeerde masseuses en meer dan 25+ massage behandelingen.

The Wellness Room is onderscheidend in prijs, ervaring en professionaliteit. Wij bieden uiterst vakbekwame professionele masseuses en hartelijk therapeutes met een 6-jarige opleiding achtergrond als gezondheidstherapeut.

Massage Antwerpen | Ontspan, Geniet & Relax

Gediplomeerd & vakbekwaam

The Wellness Room biedt een grote variëteit aan massages in Antwerpen aan. De massages in onze massagesalon worden uitgevoerd door echte professionals en kunnen wel één, anderhalf tot twee uur duren. Welke massage heb jij nodig? Filter hier jouw massage op maat!

Massagesalon Antwerpen

Wij zijn de massagesalon in Antwerpen voor ontspanningsmassages, healing massages, stevige massages, medische massages, luxe massages, wellness-therapie massages en allerlei arrangementen. Kies uit één van onze gediplomeerde therapeutes die u hartelijk ontvangen. Reserveer online uw massage en geniet van extra lange openingstijden.

Ontspannende, stevige, medische, luxe, helende massages en wellness-therapie massages.

Trakteer uzelf, vriendin of een ander op een professionele massage om volledig tot rust te komen. The Wellness Room is het adres bij uitstek in Antwerpen voor professionele massage waar u alleen, samen of in kleine groepjes terecht kunt en kan genieten van een echte wellness sfeer en beleving.

Tip: filter je massage op maat

Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past.

Massage vergelijken

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie

AL 7 JAAR DE BESTE MASSAGES VAN ANTWERPEN

Gelegen in het hart van Antwerpen Zuid in een prachtig herenhuis komt u terecht in een omgeving die u laat ontspannen en wegdromen. Met een team van TOP-therapeutes zorgen wij steeds weer voor first class service. Dit uit zich in een vaste schare van tevreden klanten.

MASSAGE SERVICES ANTWERPEN

Goede service begint met een warm onthaal. Wij zorgen er dan ook voor dat onze klanten in de watten gelegd worden en u met een tevreden gevoel onze zaak verlaat. Hygiëne is daarbij troef. Voor ons en uw voordeel zetten we de puntjes op de ‘i’ inzake hygiëne

RESERVEER MASSAGE ANTWERPEN

Reserveer nu uw massage in onze massagesalon The Wellness Room in Antwerpen. Of bekijk onze last minute deals voor een leuke Massage Antwerpen Aanbieding. Reserveer online of via onze live chat.
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0