Je hebt misschien gehoord dat massagetherapie de symptomen van depressie en angst kan verlichten, maar is het waar? Massagetherapie bij The Wellness Room heeft aangetoond dat het depressie, angst en zelfs stress aanzienelijk vermindert. Kortom, massagetherapie helpt de cortisolspiegel te verlagen, waardoor ons lichaam meer serotonine kan produceren en ons vermogen om depressie en angst te bestrijden verhoogt. Dus, of u nu last heeft van aanhoudende angst en depressie of van tijd tot tijd stress ervaart, massage bij depressie kan helpen. Soms is het gemakkelijk om het gewicht van het leven op je schouders te voelen duwen. Als je met een depressie worstelt, kan het nog erger voelen. Gelukkig kun je onze massage bij depressie gebruiken om een deel van deze spanning te verlichten en depressiesymptomen zelfs te verminderen. Tijd nemen voor een massage bij depressie is meer dan nodig voor mensen die worstelen met een depressie.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0