Gediplomeerde
therapeutes

Hoogste norm

Boekings
voorkeur

Pauline
maandag, dinsdag, zaterdag

Pauline is een osteopaat en gediplomeerd sportmasseur die in het Verenigd Koninkrijk is opgeleid. Haar medische opleiding zal haar helpen om de oorzaak van uw pijn zo dicht mogelijk te benaderen, terwijl ze de symptomen behandelt. Pauline heeft ervaring met triggerpoints, spieractivatie technieken, fascia werk en lymfedrainage. Pauline heeft regelmatig gewerkt met mensen met artritis, revalidatie na een blessure en mensen met chronische spierspanning.

Lees meer
Dorota
maandag, zaterdag, zondag

Dorota is onze Poolse massage specialiste, gespecialiseerd in Ontspannende massages en massages tegen pijnklachten. Dorota was jarenlang kinesiste in Polen en werkte daar bij de neurologie afdeling in het ziekenhuis. Dorota masseerde in Polen allerlei patiënten met neurologische aandoeningen en pijnlijke spieren en gewrichten. 

Lees meer
Nur
zaterdag en zondag

Nur is onze gespecialiseerde pedicure experte, waxing- en massage experte. Ze werkt op flexibele basis in het weekend. Nur is gespecialiseerd in sportmassage en ontspanningsmassage en is gediplomeerd in gespecialiseerde pedicure voor jong en oud. Nur kan ook heel goed wenkbrauwen vormgeven en kleuren. 

Lees meer
Daniela
ma, di, za, zo

I am a guide that helps people to reconnect with themselves using the tools of pranayama (breathing exercise), reiki healing energy and emotional blockage release techniques. 
During our sessions I will hold space for you, in order for healing to take place on all levels. Together we will work to release the stress and blockages accumulated to the mental, emotional, spiritual, and physical level. 
Come with an open mind and heart and I will teach natural ways of healing.

Lees meer
Antonia
Ma, Vrij, Za, Zo

Antonia is onze braziliaanse top therapeute, ze is gespecialiseerd in Brazilian/ Menzilian waxing en full body waxing voor mannen en vrouwen, maar tevens ook in alle soorten professionele massages en Brazilian butt lift behandelingen voor een perfect mooi vrouwelijk silhouet! 

Lees meer
Barbara
Werkt op ma, di, donderdag en vrijdag. barbara@the-wellness-room.be

Barbara is gestart met de oprichting van The Wellness Room in 2011. Daaruit vloeide ook Huidtherapie Zuid. Benieuwd naar het verhaal van Barbara? Lees hier.

Lees meer
Simona
werkt op Maandagavond, Dinsdagavond, Donderdag, vrijdag, en zaterdag

Onze therapeute Simona is gespecialiseerd in dieptemassages en antistress massages. Ze heeft jarenlang ervaring in massagesalons in Duitsland, Roemenië en België, nadat ze was afgestudeerd als all Round massage therapeute.

Lees meer
Oana
Maandag, Woensdag, Donderdag

Oana is back! Oana heeft al enkele jaren gewerkt in The Wellness Room maar heeft toen een rustpauze genomen en is ondertussen ook mama geworden. Nu is ze weer blij om terug te komen en zoals altijd de beste massages en LPG behandelingen aan te bieden. 

Lees meer
Veronique
Werkt op maandag, dinsdag en donderdag

Therapeute Veronique werkt als gespecialiseerde pedicure, ook gekend als medische pedicure en is ook zeer geliefd voor voetreflexologie, voetmassages en full body massages, zoals zwangerschapsmassage en massage bij pijnklachten!

Lees meer
Saly
Werkt op donderdag,vrijdag, zaterdag en zondag.

Onze therapeute Saly weet iedereen tot rust te brengen en de meest gestresseerde geest te ontspannen. Saly is gespecialiseerd in combinatie massages, healing massages en meditatieve massages. Ben je overprikkeld, gevoelig of heel gestresseerd, dan is Saly de juiste keuze. 

Lees meer
Charlotte
Maandag, Woensdag- en Zondag avond

Onze therapeute Charlotte is zowel all-round schoonheidsspecialiste, als massage-therapeute. Ze heeft verschillende jaren ervaring in het runnen van een schoonheidssalon. 

Lees meer
Alja
Dinsdag, Woensdag en Donderdag

Alja is onze lifestylcoach / massagetherapeute bij The Wellness Room. Onze therapeute Alja heeft een bijzonder talent voor massages op maat gemaakt, omdat ze voor iedere klant een specifieke massage samenstelt. Alja is tevens lifestylecoach en geeft op verschillende plaatsen yoga en pilateslessen.

Lees meer
Marieke
Werkt op Flexibele dagen.

Marieke is onze full body wax experte! Marieke is door en door gedreven en opgeleid om Brazilian wax tot in de puntjes te verzorgen, op en top hygiënisch, snel, efficiënt, bijna pijnloos, perfect gedaan, met een toffe babbel, en met extra aandacht voor de zeer gevoelige huid. Marieke doet ook full body waxings van gelaat tot aan de benen. Marieke is verder gespecialiseerd in wimperlifting, wenkbrauwen shapen en kleuren, Gellish op de voetjes, en kan bijzonder goed masseren!

Lees meer
Andrea
Maandag, Donderdag, Vrijdag en Zondag

Bij Andrea kan u terecht voor professionele massages. Met kennis van meer dan 25 soorten massage is Andrea een echte massage pro! Boek haar voor een LOMI LOMI massage, hotstone, dieptemassage, zwangerschapsmassage, of 1 van de vele andere soorten massages, als je écht wil genieten van een top behandeling, moet je bij Andrea boeken. Andrea geeft ook oorkaarstherapie, gelaatsverzorgingen, en een vriendelijke lach, die uw dag gegarandeerd goed maakt!

Lees meer