Algemene voorwaarden

Boekingsvoorwaarden

The Wellness Room is een boekingsplatform die zelfstandigen in de beauty-, wellness-, of massagesector met elkaar en met klanten verbindt. The Wellness Room biedt tegen betaling behandelkamers te huur aan waarin zelfstandige Beauty-, massage-, en wellnesspecialisten hun diensten aanbieden. Wanneer u als klant een aanbetaling doet voor een dienst aangeboden door onze Partners via het online platform van the-wellness-room.be, innen en nemen wij in ontvangst: de aanbetaling dewelke omvat een aanbetaling op een behandelkamer dewelke u reserveert voor Partner (behandelaar) en uzelf.  De betaling via het platform the-wellness-room.be verloopt dusdanig in 2 stappen; nl. een aanbetaling op de huur van de behandelkamer van uw therapeute en een restbetaling namelijk de geboekte dienst:
1: U betaalt bij reservering enkel een aanbetaling op de huur van de Flex-Room, die uw therapeute schuldig is aan BV Antwerp Renting voor de gereserveerde tijd van de behandeling.
2: U betaalt de gereserveerde diensten rechtstreeks aan Partner. (therapeute). 
Verhuurder verhuurt aan huurder en huurder huurt van verhuurder de behandelruimte, hierna 'het gehuurde' genoemd, gelegen aan De Amerikalei 202, 2000 Antwerpen, zijnde een gedeelte van het behandelkamer-verzamelgebouw “WellnessRooms", onderdeel van BV Antwerp Renting. Het door de huurder niet-exclusief te gebruiken gedeelte kan omschreven worden als behandelkamer unit ter grootte van tussen de 20 en 30 m2, daarnaast heeft de huurder het (gezamenlijke) gebruik van de algemene ruimtes (inkom hal, gang, koffiehoek & toilet ter grootte van circa 250 m2. Het is de huurder toegestaan de klanten die hij/zij ontvangt in de gehuurde ruimte een voorschot  op de huur te laten aanbetalen bij het reserveren van de dienst. Verhuurder verhuurt buiten aan zelfstandigen in de Beauty-, wellness-, of massagesector ook aan externe firma's met uitzendkrachten of flexijob werknemers in diezelfde sector, op voorwaarde dat zij terwerkgesteld worden door een extern bedrijf. 

Dit is een samenvatting van onze belangrijkste boekingsvoorwaarden bij the-wellness-room.be. Deze samenvatting mag niet worden beschouwd als vervanging voor het lezen van de volledige versie hieronder.
 • De diensten die je kunt kopen of boeken via the-wellness-room.be, worden verkocht door onze partners en niet door ons. wij zijn alleen verantwoordelijk voor het regelen en afsluiten van je boeking en wij zijn door onze partners aangesteld om als handelsagent op te treden om dit te doen.
 • ls je voor diensten van onze partners betaalt via onze website of boekingswidget, kunnen wij een deel van je betaling namens de betreffende partner in onze hoedanigheid van hun handelsagent innen en in ontvangst nemen. in dit geval is je schuld aan de partner voor de diensten nog niet volledig voldaan, je dient namelijk nog een resterend saldo te betalen aan Partner. Partner kijkt na of  the-wellness-room.be jouw deel betaling heeft ontvangen alvorens zij/hij de restbetaling opmaakt.
 • Het contract voor de diensten is rechtstreeks tussen jou en de betreffende partner. wij zijn niet aansprakelijk voor de diensten die je ontvangt van onze partners. laat het ons alsjeblieft weten als je op een probleem stuit of als de dienst die je op een locatie ontvangt niet voldoet aan je verwachtingen. we zullen dan ons best doen om te helpen.
 • Lees alsjeblieft alle gegevens en beperkingen die betrekking hebben op een dienst grondig door voordat je reserveert.
 • Zorg ervoor dat medische of andere allergie-/gezondheidsinformatie vóór je afspraak aan partners wordt bekendgemaakt, dit kan simpelweg door een mailtje naar receptie@the-wellness-room.be, wij staan in voor de communicatie.
 • the-wellness-room.be behoudt zich het recht voor om een the-wellness-room.be klanten account te deactiveren in het geval van een overtreding van deze boekingsvoorwaarden en/of wanneer de klant zich gedraagt op een manier die niet gepast is, gewelddadig of anderszins onacceptabel ten opzichte van ons Customer Experience team of werknemers van een partner, hetzij in communicatie via telefoon of e-mail, of in persoon op locatie bij de partner.
 • Als je een Gedateerde Boeking wilt verzetten of annuleren wilt annuleren (en op voorwaarde dat het verzetten of annuleren (al naar gelang wat van toepassing is) niet verboden is onder deze Boekingsvoorwaarden), dan kan dit worden aangevraagd en vervolledigd door ofwel:
 • de link in je orderbevestigingse-mail te volgen;
 • direct contact op te nemen met the-wellness-room.be; of
 • ons Customer Experience team te melden op barbara@the-wellness-room.be
 • Indien toegestaan door deze Boekingsvoorwaarden, moet het annuleren van the-wellness-room.be Cadeaubon worden gedaan door een bericht te sturen naar ons klantenserviceteam via barbara@the-wellness-room.be.
 • Regels voor annulering variëren afhankelijk van of je een Gedateerde Boeking of een Cadeaubon van the-wellness-room.be hebt gekocht:
 • Je mag een the-wellness-room.be Cadeaubon binnen 14 dagen na ontvangst van je Orderbevestiging annuleren en we kunnen je een volledige terugbetaling bieden, tenzij je de Cadeaubon al hebt gebruikt om een afspraak te maken of hebt ingewisseld om een andere aankoop te doen.
 • Je kunt een Gedateerde Boeking of Widget Boeking tot 6 uur voor je afspraak annuleren en wij  bieden je de mogelijkheid de aanbetaling te hergebruiken voor een volgende boeking. Als je echter in de periode van minder dan 6 uur voor je afspraak annuleert, kom je niet in aanmerking voor het hergebruiken van je aanbetaling op een volgende afspraak. Aanbetalingen op de huur van de cabine van je therpeute worden enkel en alleen terug gestort wanneer uw therapeute de behandeling niet kan uitvoeren door overmacht of ziekte. 
 • Als je ons wilt spreken, neem dan contact op met ons team. we helpen je graag: barbara@the-wellness-room.be
 • Contact: webformulier op the-wellness-room.be Post: the-wellness-room.be , Amerikalei 202, 2000 Antwerpen.


  Full version  Gelieve deze Boekingsvoorwaarden zorgvuldig door te lezen voordat je transacties via de Website of Widget afsluit, aangezien deze Boekingsvoorwaarden van toepassing zijn op je transactie. Wij raden je aan een kopie van deze Boekingsvoorwaarden af te drukken voor toekomstig gebruik. Als je niet instemt met deze Boekingsvoorwaarden, mag je onze Website of bookings Widget niet gebruiken om een boeking te doen.

  1. GEDEFINIEERDE BEGRIPPEN
  • "Betaalfaciliteit": betekent de online betalingfaciliteit die u kunt gebruiken om een aanbetaling te doen voor een behandelkamer in het grote concern Wellness Rooms. "Diensten": producten, goederen en/of diensten van een Partner die te koop of voor reservatie worden aangeboden via de Website en boekings Widget;
  • Gedateerde Boeking”: een afspraak op een bepaalde datum/tijd bij een bepaalde partner voor het verlenen van Diensten hetzij gemaakt via de Website of bookings Widget,
  • "Klant", "je" en "jouw": jij, de koper van Diensten;
  • "Orde": heeft de betekenis die eraan is gegeven in artikel 3.1 hieronder;
  • "Orderbevestiging": heeft de betekenis die eraan is gegeven in artikel 3.3 hieronder;
  • "Partner(s)": onze geselecteerde externe leveranciers van goederen en diensten die hun goederen en diensten te koop aanbieden via onze Website en/of boekings Widget;
  • "Partner Contract": heeft de betekenis die eraan is gegeven onder punt 2.3(b) hieronder;
  • "the-wellness-room.be Cadeaubon": elke cadeaubon die door the-wellness-room.be is uitgegeven en op de Website kan worden ingewisseld voor een korting op de aankoopprijs van Diensten, in overeenstemming met artikel 9. Cadeaubonnen van the-wellness-room.be zijn verkrijgbaar in de volgende bedragen en uitsluitend in elektronische vorm: € 10, € 15, € 20, € 25, € 30, € 50, € 60, € 75, € 100; €150, €200, €250, €350, €400, €500.
  • "the-wellness-room.be Contract": heeft de betekenis die eraan is gegeven onder punt 2.3(a) hieronder;
  • Widget”: de website interface ‘Salonized’ in eigendom van en ter beschikking gesteld door the-wellness-room.be, welke de Partner mag embedden op zijn eigen website en/of social media kana(a)l(en), en met behulp waarvan Klanten Widget Boekingen kunnen maken; en
  • Widget Boekingen”: een Gedateerde Boeking online geboekt en gekocht rechtstreeks bij de Partner via de Widget. N.B. Dit omvat geen boekingen die via de Widget worden gemaakt onder gebruik making van de “Betaal op Locatie’ optie waarbij the-wellness-room.be niet betrokken is.
  • Voor het leesgemak zullen de volgende begrippen de navolgende betekenissen hebben in deze Boekingsvoorwaarden:
  • 2. INTRODUCTIE EN RELATIE TUSSEN JOU, ONS EN EXTERNE PARTNERS
  • een contract tussen jou en Bv Antwerp Renting (waaronder laatstgenoemde bepaalde verantwoordelijkheden tegenover jou heeft in verband met de aankoop of boeking) (het “BV Antwerp Renting Contract"). Dat contract wordt gesloten op basis van deze Boekingsvoorwaarden; en
  • een contract tussen jou en de betreffende Partner met betrekking tot het aanbod of de levering van de Diensten die je reserveert via de Website, of Widget (het "Partner Contract"). Dat contract is onderworpen aan bepaalde bepalingen van deze Boekingsvoorwaarden, inclusief de annuleringsperiode, die we aan je bekend zullen maken voordat je een reservatie maakt op de betreffende Partnerpagina op de Website, App of Widget.
  • Deze Website en boekings Widget worden geëxploiteerd door BV Antwerp Renting, Amerikalei 202, 2000 Antwerpen met BTW nummer BE0790284239 (“BV Antwerp Renting, "ons", "wij" of "onze" afgekort).
  • De Website en Boekings Widget bieden je de mogelijkheid om een breed scala aan schoonheids- en spa-diensten van verschillende aanbieders (onze Partners) te reserveren. Echter de aanbetaling via onze Widget betreft enkel de huur van de behandelruimte in het grote concern van Wellness Rooms. U dient de dienst (het resterende bedrag) apart te betalen rechtstreeks aan onze Partners. Deze Diensten worden geleverd door onze verschillende Partners en niet door ons. De levering van de gereserveerde Diensten via onze Website of Widget is de verantwoordelijkheid van de Partner die de Diensten verstrekt. Via de website of bookings widget betaalt u nooit voor de dienst. U betaalt enkel een aanbetaling voor het gebruik van onze flex rooms. De dienst zelf betaalt u rechtstreeks aan Partner op Locatie.
  • De juridische implicatie hiervan is dat bij het aanschaffen van Diensten, met uitzondering van Orders die gemaakt worden onder gebruik van de “Betaal op locatie” optie in de Widget waarbij geen bindende overeenkomst tot stand is gekomen, twee bindende juridische contracten ontstaan:
  • Alle Diensten die beschikbaar zijn voor aankoop op de Website, App of Widget worden aangeboden door the-wellness-room namens haar Partners. Dat wil zeggen dat the-wellness-room.be je reservaties aanneemt en verwerkt als handelsagent voor haar Partners. Daarom zijn we tegenover jou niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de feitelijke Diensten die worden gereserveerd via de Website, App of Widget (inclusief die Diensten die zijn gekocht met gebruikmaking van the-wellness-room.be Cadeaubonnen).
  • Wij wijzigen deze Boekingsvoorwaarden van tijd tot tijd, zoals uiteengezet in artikel 10. Lees deze Boekingsvoorwaarden telkens door wanneer je een Order wilt doen op de Website of Widget om te garanderen dat je de voorwaarden die op dat moment van toepassing zijn, begrijpt.
  • 3. Orders & Contracten 
   • indien je een Gedateerde Boeking (geheel of gedeeltelijk) ten minste 6uur voor aanvang van de afspraak annuleert, heb je recht op het hergebruiken van van het bedrag voor een nieuwe afspraak (indien reeds betaald) in overeenstemming met de oorspronkelijke betaalmethode;
   • indien de Gedateerde Boeking korter dan 6 uur voor aanvang plaatsvindt, vervalt je recht om de aanbetaling te hergebruiken voor een nieuwe booking. the-wellness-room.be stort geen aanbetalingen terug.
   • Houd er rekening mee dat je een Gedateerde Boeking die plaatsvindt in het komende uur of minder dan 6 uur op voorhand niet kunt verplaatsen.
  • Er zijn drie soorten bestellingen of orders ("Order") die je op de Website of via onze Boekings Widget kunt doen: (a) Orders van Kamerhuur en (b) Orders van Dienten en (c) Orders van the-wellness-room.be Cadeaubonnen.
  • Het Orderproces biedt je de mogelijkheid om te controleren op fouten en wijzigingen aan te brengen voordat je je Order naar ons stuurt. Neem in elk stadium van het Orderproces en voordat je je Order definitief verstuurt alsjeblieft de tijd je Order te lezen en te controleren.
  • Wij zijn benoemd als handelsagent van de Partner om namens haar Gedateerde Boekingen af te sluiten en het Partner Contract wordt gevormd wanneer wij een schriftelijke bevestiging naar je sturen (gewoonlijk per e-mail) (“Boekingsbevestiging"). Voor Orders in de vorm van WellnessRoom Cadeaubonnen geldt de ontvangst van een e-mailbevestiging of een elektronisch voucher (welke van de twee eerder is ontvangen) als een Orderbevestiging. Als je geen Orderbevestiging van ons ontvangt, is het jouw verantwoordelijkheid om contact met ons op te nemen via barbara@the-wellness-room.be om te verifiëren of je afspraak is bevestigd bij onze Partner. Jouw Orderbevestiging is jouw ontvangstbewijs van the-wellness-room.be. Wanneer je een btw kwitantie nodig hebt, dien je rechtstreeks contact op te nemen met de Partner. Zie artikel 8.2 voor meer informatie.
  • Als je een Gedateerde Boeking wilt verplaatsen (de tijd of datum, geheel of gedeeltelijk) nadat je een Orderbevestiging hebt ontvangen, kan dit via de link in de Boekingsbevestiging, door contact op te nemen met the-wellness-room.be via barbara@the-wellness-room.be , die direct in overleg met de Partner dit graag voor u regelt. Dit is mogelijk tot maximaal 6 uur voor aanvang van de afspraak. De Partner en the-wellness-room.be streven ernaar om samen met jou een andere geschikte tijd en/of datum te vinden. Houd er rekening mee dat de Partner en the-wellness-room.be afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de Partner. Als we niet in in staat zijn om de afspraak te verzetten, is het al dan niet in aanmerking komen voor het hergebruiken van het voorschot afhankelijk van wanneer de (geannuleerde) afspraak plaatsvindt:
  • Om een afspraak te verzetten kun je contact met ons opnemen door een bericht te sturen naar the-wellness-room.be of je kunt de afspraak direct zelf verzetten via de Website of door de link in je Orderbevestiging te volgen, of in geval van Widget Boekingen, via de Widget of door rechtstreeks contact op te nemen met the-wellness-room.be, die de wijziging bespreekt met Partner en diens beschikbaarheden.
  • Als je een Order wilt annuleren voordat je een Orderbevestiging hebt ontvangen, kun je ons onmiddellijk informeren door een bericht te sturen naar barbara@the-wellness-room.be
  • Als je een Partnercontract wilt annuleren (d.w.z. als je een Order wilt annuleren nadat je een Orderbevestiging hebt ontvangen), verwijzen we je naar ons annuleringsbeleid in artikel 5 hieronder.
  • Houd er rekening mee, zoals uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden en Website, dat we ons uitdrukkelijk het recht voorbehouden om toegang tot onze Website en/of bookings Widget te weigeren en/of een Order te weigeren in het geval dat een kredietcontrole of een controle voor het voorkomen van fraude een negatief resultaat oplevert of wanneer we redelijkerwijs het vermoeden hebben van fraude of witwassen van geld door jou of iemand die je account gebruikt.
 • 4. DIENSTEN
  • Onze Partners hebben een wettelijke plicht om Diensten te leveren die in overeenstemming zijn met het betreffende Partnercontract.
  • Alle Diensten die op de Website of Boekings Widget worden getoond zijn afhankelijk van beschikbaarheid en de afbeeldingen en/of beschrijvingen van de Diensten op de Website of Bookings Widget zijn uitsluitend ter illustratie en de feitelijke Diensten kunnen afwijken van die afbeeldingen en/of beschrijvingen. We verplichten onze Partners om ervoor te zorgen dat alle door hen op hun pagina van de Website of via het boekingssysteem verstrekte informatie juist, compleet en niet misleidend is in alle opzichten, maar we kunnen de informatie die zij aan ons verstrekken niet verifiëren. Het is de verantwoordelijkheid van elke Partner om ervoor te zorgen dat al haar op de Website of Bookings Widget vermelde Diensten beschikbaar zijn en nauwkeurig zijn omschreven.
  • Als je een consument bent, heb je wettelijke rechten in verband met Diensten die niet werden uitgevoerd met redelijke zorgen, vaardigheid of anderszins niet zijn zoals omschreven. Informatie over je wettelijke rechten is verkrijgbaar is beschikbaar op www.eccbelgium.be/. Niets in deze Boekingsvoorwaarden heeft invloed op deze wettelijke rechten.
  • Het is uitsluitend jouw verantwoordelijkheid (of van de persoon die de Diensten ontvangt) om de Partner vooraf te informeren over medische of gezondheidsgerelateerde condities en/of bijzondere behoeften die Diensten zouden kunnen beïnvloeden of door Diensten beïnvloed zouden kunnen worden (bijvoorbeeld, zonder beperking, allergie-informatie en gezondheidsproblemen). Wij verwachten dat je dit mondeling doet op locatie en rechtstreeks aan Partner voor dat jouw behandeling begint. Indien jij (of de betreffende ontvanger van de Diensten) verzuimt dergelijke informatie te geven aan de betreffende Partner, dan is, onverminderd het bepaalde in artikel 9.3, noch the-wellness-room.be noch de betreffende Partner aansprakelijk tegenover jou (of de ontvanger van de Diensten) vanwege letsel, verlies of schade voortvloeiende uit de Diensten die redelijkerwijs vermeden had kunnen worden als jij (of de ontvanger van de Diensten) deze informatie zou hebben onthuld voordat de Diensten werden ontvangen.
 •  5. ANNULERINGEN - NO SHOWS - LATE SHOWS
  • HOE ANNULEREN OF NO SHOW. Gedateerde Boekingen & Widget Boekingen
   • Indien je een Gedateerde Boeking, inclusief een Widget Boeking (geheel of gedeeltelijk) ten minste 6 uur voordat de afspraak plaatsvindt annuleert, heb je recht op het hergebruiken van het toepasselijke bedrag voor een volgende afspraak. Als de afspraak binnen de 6 uur plaatsvindt, dan heb je geen recht op het hergebruiken van deze aanbetaling voor een volgende boeking.
   • Annuleringen van Gedateerde Boekingen (inclusief Widget Boekingen) dienen te worden gedaan door één van de volgende methoden:
   • Houd er rekening mee dat het in een beperkt aantal omstandigheden niet mogelijk kan zijn om een Gedateerde Boeking of Widget Boeking te annuleren (bv. indien je een Boeking doet voor een afspraak in minder dan 6 uur), maar wij zullen dit onder je aandacht brengen voordat je je Order plaatst, zodat je kunt besluiten of je al dan niet bereid bent om het contract op die basis te sluiten.
   • Houd er rekening mee dat er geen hergebruik van de aanbetaling wordt geaccepteerd wanneer getracht wordt te annuleren minder dan 6 uur voor een geboekte afspraak.
   • Het wettelijk herroepingsrecht voor overeenkomsten op afstand is niet van toepassing op de annulering van Gedateerde Boekingen, nu sprake is van een overeenkomst tot het verrichten van diensten die strekt tot de terbeschikkingstelling van diensten voor vrijetijdsbesteding waarbij een bepaald tijdstip of bepaalde periode voor nakoming is voorzien. Het standaard herroepingsformulier zoals opgenomen onderaan deze Boekingsvoorwaarden kan ook niét worden gebruikt voor het annuleren van Gedateerde Boekingen.
   • No shows krijgen in geen geval de aanbetaling op de huur van de behandelkamer teruggestort en kunnen deze ook niet hergebruiken voor een volgende afspraak in de toekomst.  
   • Wanneer u te laat komt op uw afspraak dient u Partner het volledige bedrag van de geboekte dienst te betalen, ongeacht wanneer deze dienst door uw toedoen niet (volledig) is kunnen doorgaan. 
   • Aanbetalingen op de huur van de cabine van je therpeute worden enkel en alleen terug gestort wanneer uw therapeute de behandeling niet kan uitvoeren door overmacht of ziekte. 
  • 6. WELLNESS ROOM Cadeaubonnen
   • Als je binnen 14 dagen na ontvangst van je Orderbevestiging een Boeking in de vorm van een the-wellness-room.be  Cadeaubon (geheel of gedeeltelijk) annuleert en daarmee gebruik maakt van je wettelijk herroepingsrecht, heb je recht op terugbetaling van het toepasselijke bedrag in overeenstemming met de oorspronkelijke betaalmethode, mits je het nog niet hebt gebruikt om een afspraak te maken of hebt ingewisseld tegen een andere aankoop. We zullen een terugbetaling doen binnen 14 dagen nadat we deze terugbetaling met je zijn overeengekomen in overeenstemming met dit artikel 5.
   • Indien toegestaan door deze Boekingsvoorwaarden, moet het annuleren van the-wellness-room.be Cadeaubon worden gedaan door een bericht te sturen naar ons klantenserviceteam via barbara@the-wellness-room.be
   • Houd er rekening mee dat geen terugbetaling zal plaatsvinden wanneer je tracht te annuleren terwijl een the-wellness-room.be cadeaubon volledig is gebruikt, ofwel doordat een afspraak is geboekt bij een partner, of doordat een andere aankoop is gedaan.
   • Houd er ook rekening mee dat wanneer getracht wordt te annuleren terwijl een the-wellness-room.be cadeaubon gedeeltelijk is gebruikt ofwel door een afspraak te boeken bij een partner, of door een andere aankoop te doen, geen terugbetaling zal worden gedaan met betrekking tot het gebruikte deel van de the-wellness-room.be cadeaubon.
  • Naast je andere wettelijke rechten kun je in bepaalde omstandigheden het recht hebben om een Partner Contract en/of BV Antwerp Renting Contract (zoals van toepassing) te annuleren en de aanbetaling te hergebruiken voor een volgende afspraak; in overeenstemming met de voorwaarden in dit artikel 5.
  • Als je van mening verandert wat betreft een Order van een Gedateerde Boeking, een Widget Boeking of een Cadeaubon van the-wellness-room.be en wenst te annuleren, gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:
 • 7. PROBLEMEN OPLOSSEN
  • met de Partner zelf spreken om het probleem op te lossen;
  • laat een eerlijke recensie achter op de Website of via de Salonized App om je ervaring weer te geven; en/of
  • stuur ons een bericht op barbara@the-wellness-room.be. We zullen ons best doen om te helpen.
  • je tegoed op je account te geven voor het bedrag van je Order dat betwist wordt of waarover de klacht gaat (kan op de Website of de App worden ingewisseld om de aankoopprijs van Diensten te verlagen); of
  • als laatste mogelijkheid of in extreme omstandigheden en altijd naar ons eigen goeddunken het bedrag dat betwist wordt of waarover de klacht gaat rechtstreeks aan je terug te betalen in overeenstemming met de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het tot 30 dagen kan duren om in dergelijke gevallen een volledige terugbetaling te ontvangen.
  • Wij geven om je ervaring en willen de hoogste normen handhaven. Dus als je een klacht wilt indienen over een van onze Partners of hun Diensten,
  • Na ontvangst van een klacht zullen we contact opnemen met de Partner om te proberen het probleem voor je op te lossen. Als we het probleem niet kunnen oplossen na contact met de Partner, en we het gezien de omstandigheden redelijk vinden, kunnen wij er naar eigen goeddunken en op basis van goodwill voor kiezen om:
  • Belangrijke opmerkingen: houd er rekening mee dat we alle klachten over onze partners zeer serieus nemen en altijd alles zullen doen wat we kunnen om te helpen ze op te lossen, maar dat we tegenover jou niet aansprakelijk zijn voor de dienst(en) die de partners leveren en geen verplichting hebben om een terugbetaling aan je te doen of je een krediet te geven in het geval dat je niet tevreden bent met de diensten die je van onze partners hebt ontvangen.
 • 8. GEBRUIK WELLNESSROOM CADEAUBONNEN
  • Het is niét toegestaan om met Wellness Room Cadeaubonnen:
  • te betalen voor Diensten op de eigen (extra) locatie van een Partner of op hun eigen Website;
  • extra WellnessRoom Cadeaubonnen te kopen; of
  • het saldo op een Wellness Room Cadeaubon in te wisselen voor contant geld.
  • WellnessRoom Cadeaubonnen worden door the-wellness-room.be elektronisch verstrekt en verstuurd naar het e-mailadres dat is opgegeven op het moment waarop de Order van een Cadeaubon is geplaatst. Je mag alleen via de Website of App voor Orders die online worden geplaatst eenWellnessRoom Cadeaubon inwisselen voor Diensten. Inwisselen houdt in dat we de aankoopprijs van de Diensten verlagen met het bedrag van je the-wellness-room.be Cadeaubon. Als de aankoopprijs van Diensten lager is dan de waarde van je WellnessRoom Cadeaubon, wordt het resterende saldo op je WellnessRoom Cadeaubon opgeschreven door Partner. Er wordt ook een foto genomen en een notitie gemaakt in het boekingssysteem van WellnessRoom over deze Cadeaubon.
  • WellnessRoom Cadeaubonnen kunnen uitsluitend in overeenstemming met artikel 5 worden geannuleerd.
  • Het is je niet toegestaan om een WellnessRoom Cadeaubon te gebruiken om:
  • Alle WellnessRoom Cadeaubonnen zijn slechts geldig in de periode van twaalf maanden na de datum waarop ze gekocht zijn. De vervaldatum van je WellnessRoom Cadeaubon begint te tellen vanaf de aankoopdatum.
  • Jij bent verantwoordelijk voor het veilig bewaren van je WellnessRoom Cadeaubon en we aanvaarden geen aansprakelijkheid voor WellnessRoom Cadeaubonnen die verloren of gestolen of beschadigd zijn of onbevoegd worden gebruikt. Als je je ervan bewust bent dat een WellnessRoom Cadeaubon verloren of gestolen is, dien je onmiddellijk contact met ons op te nemen op barbara@the-wellness-room.be, waarna we, op voorwaarde dat de WellnessRoom Cadeaubon nog niet is ingewisseld, de WellnessRoom Cadeaubon zullen annuleren en je een nieuwe zullen geven.
  • 9. PRIJS, BETALING, EN FACTUREN TUSSEN PARTIJEN
  • Indien u een factuur wenst van uw behandeling, zal u deze ter plaatse moeten vragen aan uw therapeute. De factuur van de aanbetaling die u heeft gedaan om de huur van de cabine voor uw therapeute te garanderen, heeft u reeds automatisch ontvangen op het moment van uw aanbetaling per e-mail. Kloppen de gegevens niet die u zelf heeft ingegeven en wilt u de aanbetaling van de flex-room van uw therapeute op factuur voor de boekhouding van een bedrijf? Gelieve dan een mailtje te sturen naar barbara@the-wellness-room.be
  • Prijzen en alle toepasselijke bezorg- en/of verwerkingskosten zijn zoals aangegeven op de Website of Bookings Widget, maar ze zijn te allen tijde onderhevig aan wijziging door WellnessRoom of Partners (in welk geval de Website of Widget dienovereenkomstig zullen worden bijgewerkt) en het is mogelijk dat, ondanks onze beste inzet, een deel van de prijs en andere informatie die voor bepaalde Diensten worden getoond, incorrect zijn. Wanneer de juiste prijs van de Dienst op het moment van de Order hoger is dan de prijs aan jou meegedeeld, zullen wij contact met je opnemen voor jouw instructies alvorens wij jouw Order accepteren. Wanneer jouw Order geaccepteerd is en er is jou een Orderbevestiging gestuurd voordat de fout in de prijs werd ontdekt, wanneer de fout in de prijs overduidelijk is en gemakkelijk door jou als een foutieve prijs kon worden herkend, zullen wij je de optie geven om jouw Order te herbevestigen tegen de juiste prijs, bij gebreke waarvan de Order geannuleerd zal worden. Wanneer de Order geannuleerd is, zullen wij reeds betaalde bedragen restitueren.
  • De Partner is volledig verantwoordelijk om, indien toepasselijk, BTW aan te rekenen op het totale bedrag van de dienst. WellnessRoom rekent u geen BTW aan op Orders aangezien de Diensten worden verleend door de Partner en niet door WellnessRoom zelf. Bijgevolg kan WellnessRoom u geen BTW-factuur bezorgen met betrekking tot uw Order. U zal de Partner rechtstreeks moeten contacteren om desgevallend een BTW-factuur te verkrijgen.
  • Tenzij "Betaling op Locatie" beschikbaar is en je daarvoor hebt gekozen (zie artikel 8.8 hieronder), dient de betaling voor de huur van een Wellness Room ruimte te worden verricht op het moment van boeken, in euro's, met een creditcard of betaalpas, of via een betaalsysteem van derden, zoals PayPal of door gebruik te maken van de Betaalfaciliteit. De betaling voor de dienst zelf gebeurt rechtstreeks aan Partner op locatie. Als je ervoor kiest om via een betaalsysteem van een derde te betalen, wordt je doorgestuurd naar hun Website om te betalen en zul je onderworpen worden aan hun algemene voorwaarden, privacybeleid en andere gebruiksvoorwaarden. Controleer deze zorgvuldig voordat je je Order bevestigt. Jij bent er verantwoordelijk voor dat je gebruikersnaam en wachtwoord voor de Website of App en andere beveiligingsinformatie die je gebruikt om toegang te krijgen tot je account op de Betaalfaciliteit geheim blijft. Eventuele valutaomrekeningskosten of andere kosten die je maakt in verband met een betaling zijn naast de prijs die je aan ons betaalt voor jouw rekening.
  • Betalingen via de Betaalfaciliteit worden verwerkt door externe leveranciers van betaaldiensten. WellnessRoom zal er in alle redelijkheid voor zorgen dat de Betaalfaciliteit te allen tijde beschikbaar is en functioneert, maar kan geen ononderbroken of veilige toegang tot deze Betaalfaciliteit garanderen, noch kunnen we garanderen dat de faciliteit virus- of foutenvrij is. We maken gebruik van de diensten van externe leveranciers van betaaldiensten om betalingen te verwerken en omdat er veel factoren buiten onze macht liggen (zoals vertragingen in het banksysteem of in de netwerken van betaalkaarten), kunnen we niet voorspellen of garanderen hoeveel tijd er nodig is om de verwerking van je betaling te voltooien. Toegang tot de Betaalfaciliteit kan soms beperkt zijn om reparaties, onderhoud of introductie van nieuwe faciliteiten of diensten mogelijk te maken. We zullen in alle redelijkheid proberen om je op de hoogte te brengen van geplande onderbrekingen van deze Betaalfaciliteit en zullen doen wat we kunnen om de faciliteit zo spoedig mogelijk te herstellen.
  • Indien je via de Betaalfaciliteit betaalt, zal WellnessRoom de betaling innen louter voor het reserveren van de behandelkamer voor uzelf en Partner. De geboekte dienst zelf dient u ter plaatse af te rekenen rechtstreeks aan Partner. Bij telefonische of whatsapp Orders kan je de optie hebben om een "Betaling op Locatie" boeking te doen. Dit betekent dat je de Order kunt doen, maar vervolgens direct aan de Partner kunt betalen ten tijde van de afspraak (d.w.z. niet vooraf betalen voor de Order onze App via de Betaalfaciliteit). Deze optie verschijnt alleen als de Order en de Partner beide in aanmerking komen voor "Betaling op Locatie" (wat in de meeste gevallen zo zal zijn). Houd er ook rekening mee dat je op de Website  maximaal drie "Betaal op Locatie" boekingen tegelijkertijd mag hebben.
  • Houd er rekening mee dat je bij het plaatsen van een "Betaal op Locatie" Order via Whatsapp of Email nog steeds een bindend wettelijk contract sluit met betrekking tot de Order en dat je, nadat de Orderbevestiging is verstuurd en het Partnercontract is gevormd, de Partner volledig dient te betalen wanneer je (of de ontvanger van de Diensten) op de afspraak komt. Indien je niet op een afspraak komt waarvoor je niet hebt betaald, blijf je aansprakelijk tegenover de Partner voor het volledige bedrag dat verschuldigd is krachtens het Partner Contract, tenzij de afspraak geannuleerd werd in overeenstemming met artikel 5. Het Partner Contract is in alle gevallen onderworpen aan deze Boekingsvoorwaarden inclusief de annuleringsperiode.
 • 10. AANSPRAKELIJKHEID
  • Wanneer we nalatig zijn geweest en/of een contractuele verplichting tegenover jou hebben geschonden, zijn wij aansprakelijk voor een schade of verlies die of dat je als gevolg daarvan lijdt, mits dat verlies en/of die schade te verwachten is. Verlies of schade is te verwachten als het een duidelijk en direct gevolg is van onze nalatigheid of contractbreuk of door jou en ons zou zijn beschouwd als een mogelijk direct gevolg ervan op het moment dat we het WellnessRoom Contract sloten.
  • We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de volgende soorten schade of verlies, hetzij als gevolg van contractbreuk, onrechtmatige daad (inclusief nalatigheid) of anderszins, zelfs als het verlies te verwachten is: inkomsten - of omzetderving, verlies van zaken, winstderving, verlies van verwachte besparingen, of verspilling van management- of kantoortijd.
  • Onze aansprakelijkheid voor overlijden of lichamelijk letsel voortvloeiend uit onze nalatigheid, fraude of frauduleuze voorstelling van zaken of enige andere aansprakelijkheid die niet kan worden uitgesloten of beperkt naar Belgisch recht, sluiten we niet uit en beperken we niet.
 • 11. ONS RECHT OM DEZE BOEKINGSVOORWAARDEN TE WIJZIGEN
  • Als we het proces voor het accepteren van betalingen van jou wijzigen;
  • Indien er veranderingen zijn in relevante wetten en wettelijke vereisten; en/of
  • Als er andere wijzigingen in onze zaken zijn die redelijkerwijs inhouden dat we deze Boekingsvoorwaarden moeten wijzigen.
  • Wij kunnen deze Boekingsvoorwaarden van tijd tot tijd herzien in de volgende omstandigheden:
  • Elke keer als je Diensten of WellnessRoom Cadeaubonnen via de Website of Widget bestelt, zijn de Boekingsvoorwaarden die op dat moment van kracht zijn (en beschikbaar zijn voor weergave op de Website en Boekings Widget) van toepassing op het WellnessRoom Contract tussen jou en ons en het Partner Contract tussen jou en de Partner. De datum waarop deze Boekingsvoorwaarden voor het laatst zijn bijgewerkt staat bovenaan deze pagina.
 • 12. ALGEMEEN
  • Al je mededelingen en kennisgevingen dienen per bericht naar WellnessRoom te worden verstuurd via barbara@the-wellness-room.be.  WellnessRoom kan mededelingen en kennisgevingen aan je doen per post of door kennisgevingen te posten op de Website of Boekings Widget.
  • Let op, onze klantenservice is geopend van 8.30 uur tot 19.00 uur van maandag tot en met vrijdag en van 9.00 uur tot 18.00 uur op zaterdag en feestdagen (gesloten op woensdag, Eerste kerstdag en nieuwjaarsdag).
  • WellnessRoom behoudt zich het recht voor om een WellnessRoom Online booking Klanten account te deactiveren in het geval van een overtreding van deze Boekingsvoorwaarden en/of wanneer de Klant zich gedraagt op een manier die niet gepast is, gewelddadig of anderszins onacceptabel ten opzichte van ons Customer Experience Team of werknemers van een Partner, hetzij in communicatie via telefoon of e-mail, of in persoon op locatie bij de Partner.
  • Indien door een bevoegde instantie wordt vastgesteld dat een van deze Boekingsvoorwaarden in enige mate ongeldig, onwettig of niet afdwingbaar is, zal deze bepaling of voorwaarde in die mate worden afgescheiden van de overige voorwaarden en bepalingen die voor zover wettelijk toegestaan van kracht blijven.
  • Deze Boekingsvoorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd overeenkomstig Belgisch recht. U en wij komen overeen dat de Nederlandstalige rechtbanken van Brussel niet-exclusief bevoegd zijn om te beslissen over enige vordering of geschil die of dat voortvloeit uit of verband houdt met de bestelling en/of levering van Diensten, of huur van behandelkamers via de Website of Boekings Widget.
  • 13. HET GEHUURDE, DE BESTEMMING
   Verhuurder verhuurt aan huurder  (Partner) en huurder huurt van verhuurder de behandelruimte, hierna 'het gehuurde' genoemd, gelegen aan De Amerikalei 202, 2000 Antwerpen, zijnde een gedeelte van het behandelkamer-verzamelgebouw “WellnessRooms", onderdeel van BV Antwerp Renting. Het door de huurder niet-exclusief te gebruiken gedeelte kan omschreven worden als behandelkamer unit ter grootte van tussen de 20 en 30 m2, daarnaast heeft de huurder het (gezamenlijke) gebruik van de algemene ruimtes (inkom hal, gang, koffiehoek & toilet ter grootte van circa 250 m2. Het is de huurder toegestaan de klanten die hij/zij ontvangt in de gehuurde ruimte een voorschot  op de huur te laten aanbetalen bij het reserveren van de dienst.
   Verhuurder verhuurt buiten aan zelfstandigen in de Beauty-, wellness-, of massagesector ook aan externe firma's met uitzendkrachten of flexijob werknemers in diezelfde sector, op voorwaarde dat zij terwerkgesteld worden door een extern bedrijf, die dergelijke krachten voorziet van alle benodigde materialen voor de uitoefening van het werk. 
   2. De door huurder te gebruiken behandelkamer unit beschikt over geen meubilair. Huurder dient zelf alles te voorzien. Verhuurder maakt het mogelijk opklapbare behandeltafel en stoel te stockeren. Verder zijn er ingemaakte en afsluitbare kasten te huur in de gemeenschappelijke ruimtes 
   3. Het gehuurde zal door of vanwege huurder uitsluitend worden bestemd om te worden gebruikt als behandelkamer voor professionele wellness-, beauty-, en massage activiteiten.
   4. Het is huurder niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van verhuurder een andere bestemming aan het gehuurde te geven dan omschreven in 3.

   5.. De huurovereenkomst wordt telkens aangegaan voor de duur van 1 uur. Het is mogelijk dat huurder meerdere uren doorgeeft aan verhuurder op een dag of ineens voor meerdere dagen.   
   6. Na het verstrijken van de in 3. genoemde periode wordt deze overeenkomst voortgezet voor een aansluitende gelijke periode, derhalve tot en met .Deze overeenkomst wordt vervolgens voortgezet voor aansluitende perioden van telkens dezelfde tijdsspanne.
   7.  Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van de dag voor 22:00 zonder opzegtermijn, tenzij huurder aan verhuurder voor meerdere uren gespreid over verschillende dagen heeft vastgelegd. Dan is er een opzegtermijn van 1 week voorafgaand aan de laatst gehuurde dag. 8. De overeengekomen huurprijs bedraagt een totale kost (incl. gas, water, licht, telefoon en internet etc.). 
   9. De huurder mag geen reclame uitingen aan de buitenkant van het pand neerhangen, tenzij de huurder toestemming heeft van de verhuurder. Aan de buitenkant van zijn gehuurde ruimte mogen ook geen reclame uitingen gedaan worden. Binnenin de gehuurde ruimte mag de huurder wel zijn/haar eigen zaak promoten en de ruimte aankleden met eventuele diploma's. Alles echter in overleg en met toestemming van de verhuurder. Deze toestemming is noodzakelijk om toch een eenheid naar buiten te blijven.10. De huurder geeft maandelijks de gewenste gehuurde uren door van de behandelkamer.
   11. De huurder wacht maandelijks op de huurberekening van de gehuurde ruimte alvorens hij/zij overgaat tot betaling. Na ontvangst van de factuur is er een betaaltermijn van 1 week.12. Huurder dient een huur schema door geven op dagelijkse basis aan verhuurder. Het is mogelijk ineens meerdere uren te reserveren verspreid over verschillende dagen. De doorgegeven uren worden door verhuurder gefactureerd. 13. Deze Overeenkomst bevat alle voorwaarden die de partijen zijn overeengekomen met betrekking tot het onderwerp ervan en vervangt alle voorafgaande overeenkomsten, afspraken of regelingen tussen de partijen, hetzij mondeling of schriftelijk. 
   14. Deze Overeenkomst wordt beheerst door en geïnterpreteerd overeenkomstig Belgische Recht, met uitzondering van de bepalingen van internationaal privaatrecht. Voor de beslechting van geschillen die voortvloeien uit of in verband met deze Overeenkomst onderwerpen de partijen zich aan de exclusieve bevoegdheid van de Nederlandstalige rechtbanken van Brussel.
 • 14. Bijlage I: Modelformulier voor herroeping Cadeaubonnen WellnessRoom (niet voor Boekingen) Modelformulier voor herroeping (dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)
 • Aan:
 • BV Antwerp Renting Amerikalei 202,2000 Antwerpen BE 0790284239 Contact: barbara@the-wellness-room.be
 • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende
 • de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]* de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]* de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*, herroep/herroepen*
 • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
 • [Naam consumenten(en)]
 • [Adres consument(en)]
 • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
 • Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Afspraak maken Cadeaubon