Neem contact op met The Wellness Room

Wij verkiezen online boekingen. The Wellness Room is wel iedere dag van de week telefonisch bereikbaar (avonduren) en ook dagelijks via chat of email.

Wij zijn verhuisd tijdens de lock down naar:
Adres The Wellness Room
Amerikalei 202
2000 Antwerpen

+32 3 257 77 32
info@w-room.be
receptie@the-wellness-room.be
barbara@the-wellness-room.be Reserveer online Bel mij op

Informatie & reserveringen The Wellness Room

Wij verkiezen online boekingen. Contacteer The Wellness Room telefonisch, per email of via onze Chat. 

Openingstijden The Wellness Room
Beautysalon: 09.30 – 21.00
Massagesalon: 09.30 – 21.00


Dagelijks geopend
Ook op zon- en feestdagen

Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten

Afspraak verzetten bij The Wellness Room 

Bespaar tijd en verzet uw afspraak zelf online, via de reschedule link die u kan terugvinden in uw laatste bevestigingsmail. Deze link werkt tot minimum 1 u voor aanvang van uw afspraak. Bent u toch korterdag belet, dan vragen wij u beleefd om een mailtje te sturen, maar kan u slechts een volgende afspraak maken wanneer de laastste afspraak gestort is. Wij nemen geen wijzigingen aan via de telefoon. 

Wat als u door omstandigheden te laat komt?

Wanneer u door omstandigheden te laat komt en uw afspraak niet meer kan doorgaan, gelden dezelfde regels als wanneer u laattijdig cancelt. Indien uw afspraak nog wel kan doorgaan, maar met minder behandeltijd, dient u toch de volledige prijs te betalen.

Dank voor uw begrip.

Betalingen

We aanvaarden cash betalingen, payconiq en QR code scannen via mobiel. De betaling vindt plaats in uw behandelkamer bij uw therapeute. Er is geen betaalterminal in The Wellness Room.

Routebeschrijving

We zijn gelegen op enkele meters van het nieuwe justitiepaleis, op de Amerikalei 200, vlak naast de bolivardtunnel. Boek nu online, we zijn elke dag tot 21u open! The Wellness Room bevindt zich op 1 minuut wandelen van het nieuwe justitie paleis. Rij niet in de tunnel maar juist ernaast. Wie met GPS komt gelieve Baron d’Hanislaan in te geven. (dit is het pleintje om de hoek). Maak gerust plaats van onze gratis parking  in de pacificatiestraat Parking Carrefour (Opgelet, u dient onze uitrij-badge te vragen).
© 2021 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0