Neem contact op met The Wellness Room

The Wellness Room is iedere dag van de week bereikbaar via livechat, telefonisch of per email. U kan ook online boeken.


Adres The Wellness Room
Amerikalei 200
2000 Antwerpen

+32 3 257 77 32
info@w-room.be Reserveer online Bel mij op

Informatie & reserveringen The Wellness Room

Contacteer The Wellness Room telefonisch, per email of via onze Live chat. Voor alle reservaties vragen wij een voorschotsbetaling zodat uw afspraak bevestigd wordt.

Openingstijden The Wellness Room
Receptie: 11.00 - 19.00
Beautysalon: 09.30 – 21.00
Massagesalon: 09.30 – 21.00


Dagelijks geopend
Ook op zon- en feestdagen

Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten

Afspraak verzetten

Afspraak verzetten bij The Wellness Room (36 uur van te voren)

Contacteer ons op tijd voor het verzetten van uw afspraak. Dit kan per e-mail (receptiethewellnessroom@gmail.com) of via onze live chat genaamd: verzet u afspraak.

Wij nemen geen wijzigingen aan via de telefoon, omdat dit verwarring schept. Bent u nog ruimschoots op tijd, dan kunt u zelf online annuleren via de link in uw laatste bevestigingsmail.

Voorschotten worden niet teruggestort. Wijzigen van afspraken kan, mits 36 uur op voorhand op papier doorgegeven via e-mail of chat. In dat geval wordt het voorschot ‘bevroren’ en bijgehouden tot maximum 14 dagen na de oorspronkelijke datum van behandeling. U dient ons terug te contacteren voor een nieuwe afspraak in te plannen, zonder daarvoor een extra voorschot te betalen.

Afspraken wijzigen kan éénmalig. Wanneer de klant voor een tweede keer wil wijzigen, is het voorschot definitief kwijt en moet voor iedere nieuwe afspraak een extra voorschot worden betaald. Wijzigt de klant de boeking minder dan 36 uur op voorhand, is het voorschot definitief kwijt.

Bij last minute boekingen voor de dag zelf worden geen annulaties of wijzigingen aanvaard.

Abonnementsklanten die te laat wijzigen of cancellen verliezen 1 beurt. Dit kan bijvoorbeeld een bonusbeurt zijn.

Wat als u door omstandigheden te laat komt?

Wanneer u door omstandigheden te laat komt en uw afspraak niet meer kan doorgaan, gelden dezelfde regels als wanneer u laattijdig cancelt. Indien uw afspraak nog wel kan doorgaan, maar met minder behandeltijd, dient u toch de volledige prijs te betalen.

Dank voor uw begrip.

Betalingen

We aanvaarden cash betalingen. De betaling vindt plaats aan de balie in The Wellness Room. We aanvaarden geen bankoverschrijvingen ter plaatse, tenzij een administratieve meerkost van €7,50 ter plaatse betaald. Er is geen terminal van bankcontact in The Wellness Room. Voorschotten dienen online betaald te worden minstens 12uur voor aanvang van de behandeling, dit via de groene knop in de naar u verzonden 'digitale voorschotsfactuur'. Deze bevindt zich in uw mailbox onder het onderwerp: bon The Wellness Room. 

Routebeschrijving

We zijn gelegen op enkele meters van het nieuwe justitiepaleis, op de Amerikalei 200, vlak naast de bolivardtunnel. Boek nu online, we zijn elke dag tot 21u open! The Wellness Room bevindt zich op 1 minuut wandelen van het nieuwe justitie paleis. Rij niet in de tunnel maar juist ernaast. Wie met GPS komt gelieve Baron d’Hanislaan in te geven. (dit is het pleintje om de hoek).
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0