Over therapeut Barbara

Barbara is gestart met de oprichting van The Wellness Room in 2011. Ze werkte toen als wellness therapeute en schoonheidsspecialiste. Sinds 2014 werkt Barbara voornamelijk achter de schermen, zowel in The Wellness Room zelf als op verplaatsing. Het team leiden, het management, de boekhouding, de correspondentie, het contact met de klanten en de leveranciers, de website, het online bookingsysteem, de marketing, de social media, etc. Ze heeft het volste vertrouwen in haar team The Wellness Room en alle topbehandelingen die zij u kunnen bieden.

Sinds 2017 is Barbara verder gespecialiseerd als gediplomeerd huidtherapeute en daarom ook dé skin expert van Huidtherapie zuid. Heb je een vraag over je huid, huidcocktails of huidverbetering in het algemeen, boek dan zeker een intakegesprek, en laat je adviseren voor een stralende huid, zowel door middel van een medische peeling, als door dermapen, zuurstoftherapie, nanobrasie of ultrasoontherapie.

Sinds 2017 is Barbara verder gespecialiseerd in Medische Gelaatsverzorgingen in de Beauty afdeling van The Wellness Room: Huidtherapie Zuid. U kan haar daar boeken voor Medische PeelingMicrodermabrasieZuurstoftherapie en Dermapen. 

Reserveer rustig je (gratis) intake gesprek, waarbij ze je alles zal uitleggen over geconcentreerde huidserums &huidcocktails op basis van vitamine preparaten. Boek online
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.