Fangotherapie bij pijnklachten

Fangotherapie met massage is ideaal voor mensen die enorm veel last hebben van spierpijnen, zenuwpijnen of chronische pijnen. Daarom dat dit de perfecte combinatie is voor pijnklachten.


Fango therapie massage in Antwerpen


Waaruit bestaat Fango?

Fango is vulkanisch poedervormig materiaal dat wordt gemengd met thermaalwater. Het resultaat is verwarmde modder met een temperatuur van 42 – 45 °C dat gebruikt wordt voor pakkingen of baden. Bij The Wellness Room hebben we Fango die dmv. specifieke body packs op de huid wordt gelegd. Ze blijft zeker 35 minuten heerlijk warm.

Fango therapie met mineralen Fango is opgebouwd uit vele mineralen die een sterk reinigende en stimulerende werking hebben. Fango verbetert de celstofwisseling en doorbloeding. Het maakt de spieren en het bindweefsel soepeler en het houdt warmte voor langere tijd vast.
Dit alles werkt als een goede pijnverlichtende, ondersteunende behandeling bij chronische reumatische aandoeningen van het bewegingsapparaat, zoals:
  • pijnlijke gewrichtsaandoeningen
  • reumatoïde artritis
  • artrose
  • de ziekte van Bechterew
  • fybromyalgie
  • osteoporose
  • jicht
  • Tevens wordt deze therapie aanbevolen voor een beter herstelproces na een blessure.

Hoe gaat men te werk tijdens de Fango therapie?

U kan ervoor kiezen de Fango therapie te krijgen een half uurtje voor uw massage begint, tijdens uw massage, of een half uurtje na uw massage. Overleg dit even met de receptie. Boek Fango Therapie massage online.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0