Wat is een Zweedse Massage?

De Zweedse massage bevat actieve bewegingen zoals strechtings en buigingen. Deze soort massage is ideaal voor oppervlakkige spieren te laten ontspannen. De therapeute zal haar ellebogen niet gebruiken.
Tijdens deze massage wordt er gewerkt met grote cirkelvormige bewegingen en wordt er niet te diep ingegaan op de drukpunten. Kortom, spierspanningen verdwijnen wel als sneeuw voor de zon. Dit is voor diegenen die houden van een stevige, niet pijnlijke massage. Deze massage behoort dus eigenlijk tot de categorie massages die zijn gebaseerd op bloedcirculatie en lymfen.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Swedish massage behandeling

Boek online uw Swedish massage behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Swedish massage behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Swedish massage behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0