Wat is spanningshoofdpijn?

Spanningshoofdpijn is de meest voorkomende vorm van hoofdpijn. Lichamelijke of psychische spanning speelt een rol bij het onderhouden van de klachten, maar is niet altijd de oorzaak van de hoofdpijn.

Wat is er precies aan de hand? De hoofdpijn is drukkend (als een bankschroef) en wordt erger naar de avond toe. Meestal voelt men de hoofdpijn rond de slapen, het achterhoofd en de kruin. De pijn treedt meestal aan beide zijden van het hoofd op. Ter hoogte van de kruin kan de pijn ondraaglijk zijn. Slechts zelden kunnen de armen gevoelloos worden. Soms wordt men duizelig bij positieveranderingen. Spanningshoofdpijn gaat niet gepaard met misselijkheid of braken, maar vaak met slaapproblemen.
Voor deze pijn te behandelen kies je best voor: Stoel massage, Balinese massage, Shiatsu, Anti-stress massage


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Spanningshoofdpijn behandeling

Boek online uw Spanningshoofdpijn behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Spanningshoofdpijn behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Spanningshoofdpijn behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0