Tijdens een aromatherapie massage bij The Wellness Room Antwerpen wordt gebruik gemaakt van 100% zuivere etherische biologische olie en is een massage waarbij de olie diep in de huid wordt opgenomen en waarvan de geuren uw lichaam terug in balans zullen brengen. Een aromatherapie massage is een ontspannende massage voor jong en oud.

Een aromatherapie massage heeft een diepere werking dan een gewone massage omdat ze ook op de psyche doorwerkt. De aroma’s spelen een centrale rol. U ziet, hoort, ruikt, voelt en denkt weer helderder. De behandeling bestaat uit een volledige lichaamsmassage. De aanrakingen zijn veel lichter en minder gericht op de spieren. Doordat uw hele lichaam gemasseerd wordt, komt u meer in contact met uzelf. U voelt de spanning verminderen en komt weer tot rust.

 

De bijzondere werking van de olie

Tijdens een aromatherapie massage worden aromatische oliën gebruikt die uw welzijn verbeteren. Het gebruik van deze oliën gaat terug naar oude traditionele Chinezen, Indiërs, Egyptenaren, Grieken en Romeinen die deze oliën veel gebruikten. Ook werden deze oliën gebruikt om te ontspannen en pijn te verminderen. Op heden wordt de olie gebruikt om oorlogswonden te genezen.

De werking van aromatherapie

Aromatherapie massage heeft invloed op de hersenen. De geur kan verschillende delen van de hersenen beïnvloeden. Daarnaast heeft de olie een bijzondere werking op uw lichaam. De olie bestaat uit werkzame delen van planten en kruiden. Zodra uw lichaam de olie opneemt in uw lichaam komen deze prettige werkzame delen in uw lichaam terecht.
Aromamassage Antwerpen

De voordelen van aromatherapie massage

Aromatherapie en massage is ook los toe te passen, maar als u deze twee samenvoegt tot een aromatherapie massage heeft u fantastische voordelen. We delen alvast 4 voordelen van aromatherapie massage, zodat u precies weet wat deze positieve effecten zijn op uw lichaam en geest.

Voordeel 1: Aromatherapie massage vermindert stress

Een massage is erg prettig voor ontspannend. Een massage stimuleert opgehoopte stress. Door een massage te combineren met aromatherapie wordt dit probleem eerder verholpen dan bij een andere massage.

Voordeel 2: Aromatherapie massage verbetert het geheugen

Door de aromageuren krijgt uw geheugen een boost en helpt het mentale vermoeidheid aan te pakken. Uiteindelijk leidt dit tot verbetering van het geheugen.

Voordeel 3: Uw immuunsysteem wordt versterkt

Ontspanning in vorm van een massage helpt het immuunsysteem te versterken. Dit zorgt ervoor dat u minder snel vatbaar bent voor infecties. Tevens bevordert een massage de bloedsomloop, waardoor afvalstoffen eerder uit het lichaam verdwijnen.

Voordeel 4: Aromatherapie massage verhelpt slapeloosheid

Slapeloosheid zorgt voor minder productiviteit. Aromatherapie massage helpt mensen om beter in balans te brengen, waardoor u beter kunt slapen.

Een holistische massage

Een aromatherapie massage is holistisch. Dat houdt in dat deze massage gericht is op het welzijn van de mens in het geheel. De olie heeft effect op verschillende delen van het lichaam en helpt het effect van een massage te versterken. Door een aromatherapie massage te boeken, komt u echt tot rust. Ervaar deze rust en boek eenvoudig een aromatherapie massage via onze website.
Afspraak maken Cadeaubon Extra beschikbaarheid aanvragen