Wat is een Japanse gezichtsmassage?

De spiegel van de gezondheid; zo wordt in de Japanse cultuur het gezicht beschouwd. Tijdens een verfijnde Japanse gezichtsmassage worden de oppervlakkige en diepe gezichtsspieren, drukpunten en meridianen gemasseerd volgens deze Japanse traditie. Het verschil tussen een Japanse en Westerse gezichtsmassage zit in de toepassing van de gezichtsmassage. Bij een Westerse gezichtsmassage wordt het weefsel soepel en licht gemasseerd. Bij een Japanse gezichtsmassage wordt gebruik gemaakt van een grotere, meer gevarieerde en verfijnde toepassing van de Shiatsu techniek. Bij een Japanse gezichtsmassage wordt Shiatsu op het gezicht en hoofd toegepast, waarbij ook een verfijnde en stevige nekmassage hoort. Indien u graag een Japanse gezichtsmassage wilt boeken, bent u bij The Wellness Room in Antwerpen aan het juiste adres. Maak direct een afspraak via onze afspraakbutton en we zien u graag terug in onze praktijk.
Japanse gezichtsmassage

Een heerlijke Japanse gezichtsmassage

Een gezichtsmassage doet wonderen tegen stress en spanningen. Hoofdpijn en migraine kunnen na een uur gezichtsmassage van het gezicht beduidend afnemen. Maar ook zorgen, overmatig nadenken en tobben, of zelfs angstgedachten kunnen veel verbeteren na een goede Japanse gezichtsmassage. Een goede gelaatsmassage kalmeert de zenuwen op het hoofd en het gelaat, maar ook de punten waarmee ze in verbinding staan met het lichaam.

Voor wie is de Japanse gezichtsmassage geschikt?

We grijpen steeds vaker terug naar oude tradities, zoals eeuwenoude Japanse tradities voor het herstellen en het behoud van onze gezondheid. Schoonheid wordt in Japan al eeuwenlang gezien als de weerspiegeling van de balans tussen een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Waarin wordt dit beter weerspiegeld dan in ons gezicht? De Japanse gezichtsmassage is een unieke gezichtsmassage die wordt uitgevoerd door middel van verfijnde technieken gericht op het behandelen van de drukpunten (acupunten) en meridianen, de oppervlakkige huid, de diepere huid en de spieren.De Japanse gezichtsmassage is geschikt voor iedereen die:
  • wil ontspannen, omdat hij/zij vermoeidheid- en/of stressklachten ervaart.
  • hoofdpijn en migraine klachten ervaart. Deze Japanse gezichtsmassage kan uw problemen verminderen.
  • de conditie van de gezichtshuid wil verbeteren en minder rimpels wil krijgen.
  • wallen onder zijn of haar ogen wil verminderen.
  • het verouderingsproces wil vertragen.
  • geen lange lichaamsmassage wil ondergaan, maar toch wil ontspannen en genieten in een ongedwongen sfeer in onze praktijk tijdens een prettige massage.
Japanse gezichtsmassage

Een krachtig effect met een Japanse gezichtsmassage

De effecten van een Japanse gezichtsmassage zijn ontzettend bijzonder en onwijs prettig. Tijdens een Japanse gezichtsmassage worden de gezichtszenuwen in uw huid geoptimaliseerd. Dit zorgt voor een betere toevoer van voedingsstoffen en afvoer van verschillende afvalstoffen. Daarnaast worden uw gezichtsspieren versterkt, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd. De rimpels laten nog even op zich wachten.
Japanse gezichtsmassage

Ko Bi Do; niet zomaar een gezichtsmassage

Over gezichtsmassages wordt vaak gezegd dat ze als natuurlijke facelift dienen; dat geldt ook voor de Japanse gezichtsmassage Ko Bi Do. Maar de Ko Bi Do massage is niet zomaar een gezichtsmassage. De positieve effecten zijn doorheen heel het lichaam voelbaar. In lijn met de traditionele Japanse geneeskunst, wordt ook bij de Japanse gezichtsmassage de levensenergie (ki) gestimuleerd waardoor men op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau in balans wordt gebracht.Wilt u graag een Japanse gezichtsmassage boeken in Antwerpen? Bij The Wellness Room bieden we meer dan 160 behandelingen aan, waaronder de Japanse gezichtsmassage. Bij ons werken enkel professionals op het gebied van massage en beautybehandelingen. Wij zijn uw verborgen parel voor rust, ontspanning en relaxing. Kom langs voor een Japanse gezichtsmassage. Boek nu online via onze afspraakformulier en we zien u graag terug in onze praktijk.
Afspraak maken Cadeaubon Extra beschikbaarheid aanvragen