Stress ervaart men wanneer de mens zijn draagkracht niet in evenwicht is met de draaglast. Draaglast kan alles zijn dat op dit moment je leven moeilijk maakt, zowel op emotioneel als op fysiek niveau. De sterkte van onze draagkracht wordt bepaald door alles wat ons energie in het leven Er zijn twee redenen die ervoor kunnen zorgen dat er geen evenwicht is. De eerste reden is wanneer je onder constante druk staat en een ongezonde levensstijl hebt. Anderzijds kan het gebeuren dat je veel kracht hebt maar er niet veel met kan doen, bijvoorbeeld wanneer je leven niet loopt zoals je het wenst (geen uitdaging, te eentonig). Welke tips kunnen wij geven bij stress? Tip 1: Beweeg, als het kan in de vrije natuur. Tip 2: Gun jezelf rust (me-time, massage‚Ķ) 3. Hou je hoofd boven water (luister naar de wilskracht diep vanbinnen). Heb je last van stress? Kies het beste voor een Healing massage, zoals de mindfullnessmassage, meditatie massage, of energetische massage. Deze boek je het beste in kuurvorm, de abonnementen van The Wellness room zijn hiervoor het voordeligst. 
Voor deze pijn te behandelen kies je best voor:


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0