Stress ervaart men wanneer de mens zijn draagkracht niet in evenwicht is met de draaglast. Draaglast kan alles zijn dat op dit moment je leven moeilijk maakt, zowel op emotioneel als op fysiek niveau. De sterkte van onze draagkracht wordt bepaald door alles wat ons energie in het leven 
Er zijn twee redenen die ervoor kunnen zorgen dat er geen evenwicht is. De eerste reden is wanneer je onder constante druk staat en een ongezonde levensstijl hebt. Anderzijds kan het gebeuren dat je veel kracht hebt maar er niet veel met kan doen, bijvoorbeeld wanneer je leven niet loopt zoals je het wenst (geen uitdaging, te eentonig). Welke tips kunnen wij geven bij stress? Tip 1: Beweeg, als het kan in de vrije natuur. Tip 2: Gun jezelf rust (me-time, massage…) 3. Hou je hoofd boven water (luister naar de wilskracht diep vanbinnen). 
Heb je last van stress? Kies het beste voor een Healing massage, zoals de mindfullnessmassage, meditatie massage, of energetische massage. Deze boek je het beste in kuurvorm, de abonnementen van The Wellness room zijn hiervoor het voordeligst.

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.