Stress ervaart men wanneer de mens zijn draagkracht niet in evenwicht is met de draaglast. Draaglast kan alles zijn dat op dit moment je leven moeilijk maakt, zowel op emotioneel als op fysiek niveau. De sterkte van onze draagkracht wordt bepaald door alles wat ons energie in het leven Er zijn twee redenen die ervoor kunnen zorgen dat er geen evenwicht is. De eerste reden is wanneer je onder constante druk staat en een ongezonde levensstijl hebt. Anderzijds kan het gebeuren dat je veel kracht hebt maar er niet veel met kan doen, bijvoorbeeld wanneer je leven niet loopt zoals je het wenst (geen uitdaging, te eentonig). Welke tips kunnen wij geven bij stress? Tip 1: Beweeg, als het kan in de vrije natuur. Tip 2: Gun jezelf rust (me-time, massage…) 3. Hou je hoofd boven water (luister naar de wilskracht diep vanbinnen). Heb je last van stress? Kies het beste voor een Healing massage, zoals de mindfullnessmassage, meditatie massage, of energetische massage. Deze boek je het beste in kuurvorm, de abonnementen van The Wellness room zijn hiervoor het voordeligst. 


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Lichaamsklachten: stress behandeling

Boek online uw Lichaamsklachten: stress behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Lichaamsklachten: stress behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Lichaamsklachten: stress behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0