Soms ben je gewoon meer dan enkel vermoeid. Sinds 2015 spreekt men officieel niet meer van CVS of chronisch vermoeidheids, maar systemische inspanningstolerantieziekte (SEID).  Dit is het geval wanneer je meer dan 6 maanden langdurig vermoeid bent, wanneer de chronische vermoeidheid  niet veroorzaakt wordt door overmatige inspanning en niet verlicht wordt door rust. Je ondervindt dan problemen om deel te nemen aan bepaalde activiteiten. Ook kan je last hebben van concentratie- en geheugenproblemen. Spitjig genoeg blijft SEID tot op heden een slecht begrepen aandoening. De oorzaak is niet goed gekend. Er bestaan meerdere theorieën, maar geen enkele is duidelijk bewezen. Mogelijk zou SEID te wijten zijn aan een eerder doorgemaakte infectie waarvan men niet goed is hersteld en/of aan een verstoorde hormonenbalans. Ook psychosociale factoren kunnen een rol spelen. Heb je last van al deze complicaties, probeer dan rust te zoeken bij een erkend massage therapeut. Kies het beste voor een Healing massage, zoals de mindfullnessmassage, meditatie massage, of energetische massage. Deze boek je het beste in kuurvorm, de abonnementen van The Wellness room zijn hiervoor het voordeligst.
Voor deze pijn te behandelen kies je best voor:


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Chronische vermoeidheid behandeling

Boek online uw Chronische vermoeidheid behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Chronische vermoeidheid behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Chronische vermoeidheid behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0