Soms ben je gewoon meer dan enkel vermoeid. Sinds 2015 spreekt men officieel niet meer van CVS of chronisch vermoeidheids, maar systemische inspanningstolerantieziekte (SEID).  Dit is het geval wanneer je meer dan 6 maanden langdurig vermoeid bent, wanneer de chronische vermoeidheid  niet veroorzaakt wordt door overmatige inspanning en niet verlicht wordt door rust. 
Je ondervindt dan problemen om deel te nemen aan bepaalde activiteiten. Ook kan je last hebben van concentratie- en geheugenproblemen. Spitjig genoeg blijft SEID tot op heden een slecht begrepen aandoening. De oorzaak is niet goed gekend. Er bestaan meerdere theorieën, maar geen enkele is duidelijk bewezen. Mogelijk zou SEID te wijten zijn aan een eerder doorgemaakte infectie waarvan men niet goed is hersteld en/of aan een verstoorde hormonenbalans. Ook psychosociale factoren kunnen een rol spelen. Heb je last van al deze complicaties, probeer dan rust te zoeken bij een erkend massage therapeut. 
Kies het beste voor een Healing massage, zoals de mindfullnessmassage, meditatie massage, of energetische massage. Deze boek je het beste in kuurvorm, de abonnementen van The Wellness room zijn hiervoor het voordeligst.

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.