Soms ben je gewoon meer dan enkel vermoeid. Sinds 2015 spreekt men officieel niet meer van CVS of chronisch vermoeidheids, maar systemische inspanningstolerantieziekte (SEID).  Dit is het geval wanneer je meer dan 6 maanden langdurig vermoeid bent, wanneer de chronische vermoeidheid  niet veroorzaakt wordt door overmatige inspanning en niet verlicht wordt door rust. Je ondervindt dan problemen om deel te nemen aan bepaalde activiteiten. Ook kan je last hebben van concentratie- en geheugenproblemen. Spitjig genoeg blijft SEID tot op heden een slecht begrepen aandoening. De oorzaak is niet goed gekend. Er bestaan meerdere theorieën, maar geen enkele is duidelijk bewezen. Mogelijk zou SEID te wijten zijn aan een eerder doorgemaakte infectie waarvan men niet goed is hersteld en/of aan een verstoorde hormonenbalans. Ook psychosociale factoren kunnen een rol spelen. Heb je last van al deze complicaties, probeer dan rust te zoeken bij een erkend massage therapeut. Kies het beste voor een Healing massage, zoals de mindfullnessmassage, meditatie massage, of energetische massage. Deze boek je het beste in kuurvorm, de abonnementen van The Wellness room zijn hiervoor het voordeligst.
Voor deze pijn te behandelen kies je best voor:


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0