Beide nood aan 100% relaxatie? Gek op hoofdmassages met net dat ietsje meer? Kies dan voor een duo gelaatsmassage met facial spa! Een gezichtsmassage doet wonderen tegen stress en spanningen. 
Hoofdpijn en migraine kunnen na een uurtje massage van het gezicht beduidend afnemen. Maar ook zorgen, overmatig nadenken en tobben, of zelfs angstgedachten kunnen veel verbeteren na een goede gezichtsmassage. Een goede gelaatsmassage kalmeert de zenuwen op het hoofd en het gelaat, maar ook de punten waarmee ze in verbinding staan met het lichaam.  De gezichtsmassage in The Wellness Room is verschillend van de reflexologiemassage gelaat, omdat het niet werkt op de reflexpunten, maar juist met zachte, ritmische strelingen vooral rust en ontspanning wil creëren.
Bovendien gebruiken de therapeutes tijdens de Facial Spa gezichtsmassage warme kompressen, een zachte reinigingslotion, een warme frambozenpitolie en een verzorgende dagcrème. Een milde reiniging dus, gevolgd door een heerlijk lange massage. Heerlijk toch?
Afspraak maken Cadeaubon Extra beschikbaarheid aanvragen