We weten dat massagetherapie een groot voordeel is voor sportblessures en spierpijn. Maar wist je dat massage ook een effectieve manier kan zijn om je geestelijke gezondheid te verbeteren? Angst voor meerdere dingen en de uitdagingen of het dagelijks leven kunnen onze verbinding tussen geest en lichaam beïnvloeden. Angst beïnvloedt de geest maar ook ons lichaam. Daarom bieden wij verschillende massages aan tegen angst, zodat onze therapeutes samen met u, dit probleem kunnen aanpakken. Leven met angst is geen optie wanneer je kiest voor onze massages tegen angst. Een massage tegen angst kan zeer relaxerend zijn voor het lichaam en de geest !Massagetherapie wordt steeds meer erkend als een methode om depressie en angst te verlichten, de slaapkwaliteit te verbeteren en het algehele welzijn en een positief evenwicht tussen lichaam en geest te bevorderen. Heb je last van angst,  kies dan best voor de mindullnessmassage of meditatie massage. Wil je graag meer advies over fytotherapie en kruiden bij deze klachten, kies dan voor een wellness therapie massage, nl. de fytotherapie massage. 


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Lichaamsklachten: angst behandeling

Boek online uw Lichaamsklachten: angst behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Lichaamsklachten: angst behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Lichaamsklachten: angst behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0