We weten dat massagetherapie een groot voordeel is voor sportblessures en spierpijn. Maar wist je dat massage ook een effectieve manier kan zijn om je geestelijke gezondheid te verbeteren? Angst voor meerdere dingen en de uitdagingen of het dagelijks leven kunnen onze verbinding tussen geest en lichaam beïnvloeden. Angst beïnvloedt de geest maar ook ons lichaam. Daarom bieden wij verschillende massages aan tegen angst, zodat onze therapeutes samen met u, dit probleem kunnen aanpakken. Leven met angst is geen optie wanneer je kiest voor onze massages tegen angst. Een massage tegen angst kan zeer relaxerend zijn voor het lichaam en de geest !Massagetherapie wordt steeds meer erkend als een methode om depressie en angst te verlichten, de slaapkwaliteit te verbeteren en het algehele welzijn en een positief evenwicht tussen lichaam en geest te bevorderen. Heb je last van angst,  kies dan best voor de mindullnessmassage of meditatie massage. Wil je graag meer advies over fytotherapie en kruiden bij deze klachten, kies dan voor een wellness therapie massage, nl. de fytotherapie massage. 
Voor deze pijn te behandelen kies je best voor:


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0