Wat is migraine?

Migraine heeft vaak een erfelijke en hormonale factor die lastiger te behandelen is. Regelmatige massages neemt spanningsklachten weg en zorgt ervoor dat je even terug kan ademen. Migraine aanvallen zijn dan ook verschrikkelijk. Hier bij The Wellness Room verlossen we je dan ook graag van deze onuitstaanbare pijn.

Bij zowel spanningshoofdpijn als migraine zijn spierspanningen, spierknopen (triggerpoints) in de hals, schouders en het hoofd en een belastende houding of te weinig wisselen van de houding de oorzaak. Wanneer u regelmatig of langdurig last heeft van hoofdpijn en soms ook niet kan aanwijzen wat dit uitlokt, dan is dit vaak een last. Het is dan goed de klachten serieus te nemen en te kijken wat u eraan kunt doen.

Vaak heeft migraine ook een emotionele betekenis. Het kan zijn dat u bepaalde emoties niet kunt uiten, en innerlijk ergens mee worstelt. Kies bij The Wellness Room voor je massage tegen migraine en zoek samen met ons een oplossing.
Heb je migraine, boek dan best: een Healing massage, zoals bv. een meditatie massage, mindfullnessmassage, ayurvedische massage of energetische massage. Ook een gezichtsmassage kan wonderen doen, manueel, of met LPG endermolift.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Migraine behandeling

Boek online uw Migraine behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Migraine behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Migraine behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0