Wat is migraine?

Migraine heeft vaak een erfelijke en hormonale factor die lastiger te behandelen is. Regelmatige massages neemt spanningsklachten weg en zorgt ervoor dat je even terug kan ademen. Migraine aanvallen zijn dan ook verschrikkelijk. Hier bij The Wellness Room verlossen we je dan ook graag van deze onuitstaanbare pijn.

Bij zowel spanningshoofdpijn als migraine zijn spierspanningen, spierknopen (triggerpoints) in de hals, schouders en het hoofd en een belastende houding of te weinig wisselen van de houding de oorzaak. Wanneer u regelmatig of langdurig last heeft van hoofdpijn en soms ook niet kan aanwijzen wat dit uitlokt, dan is dit vaak een last. Het is dan goed de klachten serieus te nemen en te kijken wat u eraan kunt doen.

Vaak heeft migraine ook een emotionele betekenis. Het kan zijn dat u bepaalde emoties niet kunt uiten, en innerlijk ergens mee worstelt. Kies bij The Wellness Room voor je massage tegen migraine en zoek samen met ons een oplossing.
Heb je migraine, boek dan best: een Healing massage, zoals bv. een meditatie massage, mindfullnessmassage, ayurvedische massage of energetische massage. Ook een gezichtsmassage kan wonderen doen, manueel, of met LPG endermolift.
Voor deze pijn te behandelen kies je best voor:


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0