Champagne Lounge Massage

De Champagne Lounge Massage is ideaal voor wie nét op zoek is naar dat extraatje meer luxe, om extra te genieten. 

The Wellness Room beschikt over verschillende soorten rooms, met allen een andere vibe. Tijdens de lounge massage maak je gebruik van de mooiste room, onze soul room.

Wat zit er in de Lounge Massage ervaring? 

  1. Loft kamer: Lounge room
  2. Speciale Lounge Massage
  3. Geurreis van aroma's waaruit u kan kiezen
  4. 30 minuten extra tijd om te bekomen van je massage
  5. Lounge muziek 
  6. 'Schoonmaken' Warme kompressen om terug 'olie-vrij' in de kleren te gaan
  7. Voet massage met champagne (koffie/thee kan ook) om de behandeling af te sluiten. 

De Soul Room heeft een eigen privé lounge ruimte, met extra veel privacy en lichtinval, en garandeert een toffe loft-ervaring. Na de massage heb je éxtra veel chill ruimte en tijd om te bekomen van de unieke lounge-massage. Aroma’s worden afgestemd op uw wensen. Na de massage hoeft u niet meteen op te staan. U kan nog rustig blijven nagenieten van de heerlijke aroma’s, en de voetmassage waarmee de behandeling werd afgesloten. In totaal wordt u 90 minuten behandeld. 

De lounge massage is een populaire massage onder echte massage genieters. Je kan de lounge massage ook per 2 boeken, tijdens de duomassage lounge. Alleen gaat natuurlijk ook!


Unieke aroma samenstelling, tijdens de lounge massage
Uniek aan de lounge massage, is de keuze van 5 zinnenprikkelende aroma’s, die met een basis zoete amandelolie worden gemixed tijdens uw massage. Tijdens de lounge massage kan u genieten van een aroma op maat. Neem uw tijd en kies het aroma dat past bij uw gevoel en het moment waarop u de massage komt nemen. Boek nu de lounge massage in the Wellness Room te Antwerpen, als u voor nét iets luxueuzer en ontspannender wilt gaan.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0