Een massage is meer dan enkel ontspanning of wellness. Een massage geeft een helende werking op lichaam en geest. Een energetische massage zorgt voor deze helende werking. Het heft energieblokkades op en activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Deze energetische massage combineert reflexologie, acupressuur en shiatsu.

 

Meer informatie over een energetische massage

Tijdens een energetische massage wordt gewerkt met energiepunten in het lichaam en de overdracht van universele energie. Deze werking zorgt ervoor dat blokkades op worden geheven en het zelfgenezend vermogen vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Uiteindelijk resulteert dit in gelijkwaardige energiestromen in het lichaam.

Universele energie is altijd aanwezig in ons lichaam en is belangrijk dat dit in balans blijft. Indien dit niet het geval is, kan het zijn dat u meer mentale of fysieke klachten ervaart, zoals stress of angst. Een klacht geeft aan dat het lichaam niet in balans is en een energetische massage kan deze disbalans verminderen of verdwijnen.

De overdracht van deze energie wordt gedaan door een massage. Deze massage wordt afgestemd op uw klachten en we behandelen de plekken van uw klachten met deze energetische massage. Tijdens deze massage kan het lichaam meer energie voelen door bijvoorbeeld meer warmte, rillingen of een loom gevoel. Dit is normaal en heeft geen effect op het resultaat. Een energetische massage is volkomen natuurlijk. Afhankelijk van uw lichaam passen we de energetische massage toe.

Voor wie is een energetische massage geschikt?

Een energetische massage is geschikt voor iedereen. Indien u op zoek bent naar meer rust, ontspanning of quality time? Dan kan een energetische massage de juiste ontspanning bieden. Ook bij mentale of fysieke klachten is deze massage uiterst geschikt en helpt het klachten te verminderen.

Het doel van een energetische massage

Het doel van een energetische massage is om uw lichaam en geest in balans te brengen, zodat u geen klachten meer ervaart en ontspannend kunt leven. Een energetische massage is meer dan enkel ontspanning. Geniet van deze ontspannende massage die uw klachten laat verdwijnen.

Na een energetische massage

Zodra u een energetische massage hebt gehad, voelt u dit de dag na de massage erg goed. Uw lichaam is de disbalans aan het herstellen en deze helende energie duurt ongeveer 2 weken. Na ongeveer 2 a 3 dagen na een energetische massage voelt u zich weer als herboren. Wel is het raadzaam om meerdere massages te boeken, zodat uw lichaam sneller in balans is en meerdere blokkades opgeruimd kunnen worden.

Een energetische massage is eenvoudig te boeken via onze website. Onze massagetherapeuten staan graag voor u klaar om u van een uitstekende ontspanning te voorzien. 

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.