De praktijkruimte is sfeervol ingericht en dompelt je meteen onder in een oase van rust en heerlijke geuren. De Healing massages zijn absolute aanraders voor mensen die terug naar eigen essentie willen gaan. Onze healing massages werken niet alleen zuiverend maar ook helend ! Krijg alle hulp die u nodig heeft en verdient, fysiek en mentaal, van onze professionele vakbekwame therapeutes!
Het resultaat: opheffen van blokkades naar een ultiem rust en kalmte gevoel ! Van hieruit kan weer nieuwe inzichten en inspiratie ontstaan! Kies voor onze healing massages en laat je onderdompelen in relaxatie.

De Healing massages die u krijgt in The Wellness Room zijn gericht op herstel van de harmonie in lichaam, geest en ziel. Hiermee kom jij terug in je innerlijke kracht en kom je bij je eigen wijsheid. Dit geeft een diepe ontspannende werking waardoor je innerlijke kalmte zult gaan ervaren. Wanneer er rust in lichaam en geest ontstaat komt er direct ruimte vrij voor andere positieve mogelijkheden.

Het beste advies is om het zelf te ervaren !

Boek online uw healing massages

Boek online uw healing massage in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste healing massage of geef ons uw wensen door voor een healing massage op maat. Alle beschikbare healing massages zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0