Het menselijk lichaam is omgeven door een energieveld, het menselijk aura of elektromagnetisch uitstralingsveld. De energie die deze uitstraalt, staat in verbinding met ons lichaam via de chakra's, die elk in verbinding staan met onze organen en meridianen. De toestand van jouw aura bepaalt je fysieke gezondheid, het emotioneel en spiritueel welzijn. Als de energie niet vrij kan stromen, zit je niet zo goed in je vel en kun je soms zelfs ziek worden. Er zijn heel veel verstoringen mogelijk in deze energiestroom, zoals onverwerkte emoties en ervaringen, vastgeroeste patronen of denkbeelden, of opgehoopte stress. Een healing massage kan een Ayurvedische massage zijn, mindfullnessmassage, reiki of meditatiemassage. 

Door middel van een healing massage kan je de energiestroom terug deblokkeren. De therapeute zal via de handen contact met jouw energieveld maken, zodat verbinding wordt gemaakt met je eigen helend vermogen. Het doel van een healing massage is om zelf te zien wat jouw energiestroom blokkeert, en beter aan te voelen wat je zelf eigenlijk wilt. Via een healing massagetherapeute die je begeleidt, in het verwerven van eigen inzicht, kan je jouw energie terug vrij laten stromen. Healing massage is bedoeld om terug te aarden, via je chakra punten, om de energie terug te laten stromen, en de kosmische energie terug te ervaren. De therapeute van jouw healing massage zal de chakra's reinigen en met elkaar in evenwicht brengen. 

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0