Meditatatie Massage

Via masseren naar Innerlijke rust. Mediteren en meteen roerloos op een kussentje plaatsnemen is niet iedereen gegeven. Na een drukke dag vol indrukken buitelen de gedachten vaak nog door je hoofd. Misschien is er nog een emotionele lading in je lijf van alles wat je die dag hebt meegemaakt.

Meditatie Massage brengt je dan in verschillende fasen van ervaren naar rust en stilte. Door het lichaam dingen te laten ervaren die ongewoon zijn voor je, richt de aandacht zich voornamelijk op de bewegingen van de massage en stoppen de gedachten.


In de westerse wereld is het moeilijk om vanuit de hectiek, stress en rusteloosheid van ons leven, stil en ontspannen te zijn. Voelen en mediteren brengt je uit je hoofd en in je lijf. Het eerste gedeelte van de meditatie massage is er op gericht de meeste rusteloosheid kwijt te geraken. De therapeute gebruikt hiervoor verschillende technieken, zoals het zachtjes schudden of aandrukken van het lichaam. 

De bewegingen bereiden je voor op het laatste gedeelte en het eigenlijke doel van de meditatie massage: stil en ontspannen zijn en je bewust worden van je gedachten en gevoelens. Ter ondersteuning en om je alert te houden, wordt gebruik gemaakt van muziek. De meditaties die onder andere aan bod komen zijn: Kundalini, Nadabrana, Gourinshankar, Chakra breathing, Chakra sounds. 

Daarna is er nog even tijd om na te praten, of een kopje thee te drinken. 
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Afspraak maken Cadeaubon