Mindfullness Massage: voor sprankelende energie

De mindfullness massage is dé massage bij uitstek wanneer u meer nodig heeft dan enkel een anti-stress massage. Deze massage helpt uw innerlijke balans terug te vinden. Bovendien kan het klachten van een burn-out aanzienlijk verminderen. Het is een intuïtieve Massage. Ze helpt u ervaren wat liefdevolle aanraking voor je kan betekenen. De mindfullness massage is een zachte, ritmische massage. Daarnaast draagt het bij aan totale ontspanning, terwijl het ook aandacht besteedt aan de chakra punten op het lichaam. Deze massage activeert het zenuwstelsel en de bloedsomloop.

Mindfullness Massage bij The Wellness Room Antwerpen

100% natuurlijke oliën

Uw therapeute maakt de olie met 100% natuurlijke koudgeperste plant oliën. De olie wordt samengesteld om het lichaam en geest te verrijken. Ze bevat geen conserveringsmiddelen. Daarnaast bevat ze geen synthetische geuren of andere ingrediënten die slecht zijn voor de gezondheid. Uw therapeute bespreekt samen met u de perfecte combinatie van olie voor uw lichaam & geest.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Mindfullness massage behandeling

Boek online uw Mindfullness massage behandeling en massage arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Mindfullness massage behandeling of geef ons uw wensen door voor een massage arrangement op maat. Alle beschikbare Mindfullness massage behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0