Een mindfullness massage voor sprankelende energie

De mindfullness massage is bij uitstek de massage wanneer u meer nodig heeft dan enkel een anti-stress massage. Deze massage helpt uw innerlijke balans terug te vinden. Bovendien kan het klachten van een burn-out aanzienlijk verminderen. Deze mindfullness massage is een intuïtieve massage. Deze mindfullness massage is een zachte, ritmische massage. Daarnaast draagt het bij aan totale ontspanning, terwijl het ook aandacht besteedt aan de chakra punten op het lichaam. Het activeert het zenuwstelsel en de bloedsomloop. De mindfullness massage bij The Wellness Room Antwerpen bestaat uit 3 soorten, namelijk met meditatieve klanken, lifestyle coaching en 3D beelden.

 

In het hier en nu met een mindfullness massage

Met een mindfullness massage gaat u van denken naar voelen. Het brengt u terug in het hier en nu. U komt in contact met uw lichaam en kunt gedachten loslaten. Een mindfulness massage lijkt alsof u ontwaakt uit een diepe slaap.

Het effect van een mindfullness massage

Tijdens een mindfullness massage wordt uw automatische piloot even uitgeschakeld. U ervaart meer regie over uw leven, waardoor u beter in uw vel komt te zitten. U ontwikkelt meer zelfkennis en kijkt meer bewust naar u zelf, waardoor u gelukkiger wordt. Met een mindfullness massage kunt u rust terugvinden en blijft u in het hier en nu, minder in uw hoofd.

De voordelen van mindfullness en mindfullness massage

Mindfullness heeft veel voordelen, waaronder:
  • U kunt meer genieten van de kleine dingen in het leven.
  • U leeft in het hier en nu.
  • U heeft een positieve kijk op het leven.
  • U ervaart een betere nachtrust.
  • U krijgt meer zelfvertrouwen.
  • U kunt zich beter concentreren.
  • U heeft een minder opgejaagd gevoel door anderen.
Wilt u ook weer beter in uw vel zitten? Wilt u ook graag de hele wereld aan kunnen? Geniet van de rust met een mindfullness massage. Boek direct een mindfullness massage bij The Wellness Room in Antwerpen.

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.